Gode forhold i løypa også denne gangen med bar bakke, men litt kjøligere med kun 2-3 grader og små snøfnugg i lufta. De 73 fulllførende løperne bega seg opp fra Fjellveien i den 2,4 km lange løypa med ca. 200 høydemetre, med fleksistart fra 18.30.

Det har vært en serie med fantastiske løp som toppet seg sist gang med fantastiske løyperekorder i både herre- og kvinneklassen. Ville vi få nye oppgjør i dag og nye personlige rekorder?

Vant gjorde Vegard Austevoll på sterke 10:40. Kun en håndfull løpere har klart tider under 11:00. Bak Vegard fulgte Helge Simmenes med 11:11, og Ørjan Nilsen sekundet bak Helge på ny fin pers.

I kvinneklassen ble det Trine Larsen, HSI  som vant på 13:58. Bak Trine var det Hanne Liland som tok andreplassen blant kvinnene med 14:54, mens Anne Hege-Straume tok siste pallplass med 15:10. Fullstendig resultatliste her.

Vegard Austevoll, Bergen Løpeklubb vant suverent i dag og viser at formen er godt i rute nå i forkant av sesongstart.

HSI stilte nok en gang med mange sterke deltakere, og tok 1. og 3. plass i kvinneklassen.

Roy Kihl inn på 13:53 i lett snødrev.

Markus Kjærner-Semb med sterk tid 11:57 som holder til 6.plass i dag.

Tone Johansen i godt driv over den siste bakken.

Spreke Vareggrekrutter lover godt for fremtiden.

Flere friske rekrutter.

Christian Holter med fine 13:39 og tommelen opp for pers.

God sosial samling på toppen. Her mange fra Fjellgeitene som er løpets hovedarrangør, med støtte fra Varegg Team Melkesyre.

Signaturfotoet for finalen; En blid gjeng samles på utsiktspunktet på Fløyen til oppstilling for løpets dyktige fotograf; Bjarne Ludvigsen som selv perset i dag, med sterke 12:20.

Kondis takker arrangørene for en vel gjennomført løpsserie.