På forhånd hadde Eirik Lundblad satt seg to høye mål. Han ville fullføre Norseman og samle inn 100 000 kr til Kreftforeningen. Det første klarte han med glans. 14.02.02 holdt til en 76. plass i den beinharde konkurransen. 

Mål nummer har han ikke helt klart, i alle fall ikke ennå. Foreløpig har han samla inn knappe 70 000 kr, men med et tilsig også i etterkant kan målet ennå nås. 

Gi ditt bidrag til Lundblads innsamlingsaksjon til Kreftforeningen! 

- For en opplevelse! Det var et vanvittig adrenalinrush å løpe over målstreken på Gaustatoppen, etter 14 timers kamp med og mot egen kropp og eget sinn, skriver Lundblad på sin egen blogg

I Kondis nr. 2 - 2014 kunne vi lese om Eirik Lundblad som "Bryter ut av treningsbobla". 31-åringen fra Oslo jobber som nødhjelpskoordinator og rykker på kort varsel ut på oppdrag når krisesituasjoner oppstår rundt omkring i verden. 

I intervjuet kunne vi lese om reisa til Filippinene for å være med på hjelpearbeidet etter tyfonens herjinger i fjor høst. Oppdraget kom samtidig med oppstarten av treninga for årets Norseman Xtreme Triathlon.

I intervjuet antyda han også at han ville gjøre noe meningsfullt for andre ut av ferden sin mot Gaustatoppen - ved å samle inn penger til et veldedig formål. Og det gode formålet ble altså Kreftforeningen. 



Video fra Eirik Lundblads Norseman-ferd




Kondis.nos reportasje fra Norseman