10.000 til Right To Play
Førstkommende tirsdag satser Team Raske Gutter på å samle inn  10.000 kr fra 100 personer som deltar på en motbakkeintervalltreningsøkt i Korketrekkern.
Pengene vil gå uavkortet til  Right to Play sitt viktige arbeid med å bedre barns muligheter for lek og spill i vanskeligstilte områder i verden. Les mer om Right to Play påwww.righttoplay.no
 

100_i_korken.jpgFra 100 i Korken i fjor.  Foto: Arrangøren

Ingen søndagstur i skogen
Dette opplegget ble gjennomført første gang i fjor, da med 80 deltakere. Nå er det igjen klart for mye svette i den berømte akebakken.Opplegget er som følger: 
Kl. 1900  starter det  med felles oppvarming som er ca. 10 minutter rolig jogging. Tilbake på start kjøres det  i gang med en intervall trening 5 x 4 minutter med 2 minutters pauser. De aller fleste vil samles naturlig i pausene. Dette er en trening som passer alle nivåer og du løper i det tempoet du selv ønsker. Det er valgfritt om du vil løpe med eller uten staver.

Boller og premier
Baker Hansen står klar med bakerposer med brød og boller til ALLE og Bjørn Dæhlie og Bull Ski & Kajakk står klare med give aways og uttrekkspremier.
 

100_i_Korken_plakat.png