Første løp ut er Torpo ILs Veslekamben Upp som arrangere førstkommende søndag 28. mai.

Motbakkecupen i Hallingdal ble til i fjor etter et initiativ fra Torpo IL og Nesbyen IL som fikk med seg Bromma IL med sitt tradisjonsrike Bergheim Opp og Gol IL med den noe ferskere LisbethnutenUpp i den første utgaven.

Cupen retter seg både mot trimmere og aktive løpere – et konsept som ser ut til å ha slått an i Hallingdal: I finaleløpet Bringenatten Opp i fjor høst stilte nesten 200 deltakere til start.

Merete Weng til topps i Bringenatten Opp

Det var tøff kamp om sammenlagtseieren og det ble satt nye løyperekorder for såvel kvinner- som herrer. Hemsedals Ola Jordheim og Åls Live Berg ble sammenlagtvinnere i fjor.

- I år vil vi ha enda flere med oss fra løp til løp. I tillegg til å fortsette med pengepremier for topp 3 sammenlagt og for løyperekorder i henholdsvis kvinne- og herreklassen, vil vi også sørge for at trimmere som deltar i minst 3 løp blir premiert, forteller Helge Jensen.

Som Torpo IL sier i slagordet for VeslekambenUpp:  ”Alle har en tid å slå”.

Løpene som inngår i Skue motbakkecup er:
                VeslekambenUpp, Torpo IL, 28.5
                Bergheim Opp, Bromma IL, 12.6
                Skarvet Opp, Geilo IL,  3.9
                LisbethnutenUpp, Gol IL,  17.9
                Bringenatten Opp, Nesbyen IL, 30.10 (finale)

For mer info, se www.skuemotbakkecup.no
 

Skue.JPG
Representanter fra de fem arrangørklubbene, her gjenkjenner vi i alle fall mannen lengst til høyresom representerer Bergheim Opp. Vi regner med at det er en topp som Pål Gunnar Mikkelsplass har vært på mange ganger.