Dagens raskest var Helge Simmenes som fullførte 5 km på 18.37. Derette fulgte Roger Erstad og  Trond Vevle.

Grethe Jørgensen hadde bare denne trioen foran seg i mål og vant kvinneklassen på 20.47. Elisabeth Nilsson og Hanne Liland kjempet om plassene bak den suverene vinneren.

Bjørn Rusten Lundberg fra Norna Salhus tok teten i feltet fra start og fullførte den doble distansen på 36.52. Kasper Brandt og Jon Brunvoll fulgte nærmest.

Det ble langt jevnere i kvinneklassen der det bare skilte snaue 10 sekunder mellom de 3 beste. Vareggs Gro Svendal var først i mål på 44.29 etterfulgt av Målfrid Valdersnes og Elisabeth Haug.

Arrangøren Norna Salhus var godt fornøyd med påmeldingen så langt i karusellen. 265 er påmeldt alle 10 løpene. I tilleg var rundt 50 påmeldt det første løpet.

Likevel sank deltagertallet for fullførende løpere med neste 30 % målt mot det første løpet ifjor da 261 fullførte begge distansene. Hordaland er på norgestoppen når det gjelder karusell løp der løperne kan velge mellom 3-4 karuseller i uken nesten gjennom hele vinteren.

Uken ble innledet med Kystbykarusellen med drøye 120 deltagere. Onsdag arrangerte Varegg sitt første løp i Fløyenkarusellen der snaue 100 fullførte og på lørdag er det klart for sesongen 1. maratonkarusell. Og skulle 21 km bli for langt er det fullt mulig å ta en tur til Osterøy samme dag for å løpe rundt Brakvatnet som kan friste med 2,6 eller 5,2 km.

Det er således et bredt tilbud til løpere i alle kategorier men dette går helt klart utover deltagertallet i de forskjellige karusellene.

Neste løp i Åsane Løpskarusell går torsdag 15. februar, men før det skal det arrangeres ikke mindre enn 12 karusell løp andre steder i Hordaland.