Det ble levert sterke tider tirsdag kveld 16. september på Vallhall stadion. Totalt 137 løpere stillte til start for å løpe på nylagt banedekke. Pga svært mange løpere med høyst ulik fart, ble det satt opp to puljer. En pulje for mosjonister, og en for supermosjonister, som løper på under 11.10.

Rune Brustad, Tromsø Løpeklubb vant på tiden 9.41. Dette er en meget god tid av 47 år gamle Rune. Han er forøvrig per dags dato nr. 6 på veteranstatistikken for menn 10 km (34.35). Av damene var det 20 år gamle Silje Teodorsen, Kvaløysletta ski som vant på 10.30.

Alle bildene er tatt fra pulje 1, som er mosjonistene, men også de er meget raske.

Cecilie Olsen (245), Tromsø Løpeklubb løp inn som nr 2 av damene på 11.28. Alf Harbitz (335) løp inn på pene 11.43 som nr 35 av totalt 77 menn. Meget sterkt for en mann på 62. Alf har holdt seg aktiv livet gjennom, og det viser seg i at konkurranser med ungdommen lønner seg.

Anna Ørjavik, Bul-Tromsø løper inn på 12.47 som nr 7 av 60 damer.

Jonny Nikolaisen (740) inn på 13.53 spurtslutter her med Rune Ellingsen, Northern Runners.

Alle foto: Bjørnar Leithe Borch