Gøy sesongdebut

Publisert: mai 16, 2010 i 1500 m, Diamond League
Stikkord:, ,

Då var eg i gang med sesongen på ordentlig! 4.06.08 lyder den nye persen på. 6. plass i det sterke feltet er eg godt fornøyd med!

Varmen i Doha var litt skummel før eg hadde løpt dagen før konkurransen. Over 40 grader kjennes  jo heilt spesielt ut, så litt skeptisk var eg kanskje… Økta dagen før viste seg å være fin. Eg svetta ikkje så mye ettersom det var ganske tørt i lufte. Var likevel flink å drikke på og etter økta. Vi trente omtrent på samme tidspunktet som eg skulle konkurrere og då var sola gått ned. Det hjelper nok mye. Beina føltes bra og eg gleda meg til å løpe årets første 1500 m. Men sommerfuglene var selvfølgelig på plass!

Med den gode følelsen fra dagen i forveien prøvde eg å ha det så normalt som mulig på konkurransedag. Den største forskjellen var vel at eg bare var inne på hotellet de to siste døgna før løpet. Men stoooort hotell, så det var ok. Mange hyggelige utøvere, trenere og managere fra heile verden hjelper også på:) Ikkje minst latteren til Jays får meg til å slappe av… Det er godt å være to utøvere som reiser sammen. Alle opplevelser på idrettsbanen blir bedre når de deles;

1. Oppturer blir endå kjekkare
2. Nedturer blir ikkje så ille

Raceday: Dagen gikk med til oppladning. Spising, prating, mentale forberedelser, utdeling av nytt NIKE utstyr (årets drakt er lilla!), avslapping, nervøsitet og venting. Min trener sa; gled deg til å få løpe i kveld – det er dette du har lyst til!

Når eg stod på startstreken hadde eg bestemt meg for nettopp dette: å nyte denne opplevelsen. Løpe så bra teknisk som mulig og være med i feltet. Derfor kunne eg slippe frem et smil på startstreken. Eg visste det jo, at eg aldri har vært i bedre form!

Varmen var der, vinden var der, men viktigst av alt var at eg var der!

«G A» stod det skrevet på hånda mi. Ka det betyr skal eg røpe seinare…

Løpet kan du se her.

kommentarer
  1. heidiamaria sier:

    Eg tipper det betyr Gi Alt.

  2. RunIngvill sier:

    Det er riktig! Det var den eine betydningen 🙂 Noen som kan tenke seg noe annet det også stod for???

  3. Camilla sier:

    Helt riktig at det er godt å være flere som reiser sammen!
    Da jeg så du smilte på startstreken måtte jeg også smile..
    Jeg pleier også å skrive noe på hånden min. Funker!;)

  4. Tom-Erik Lukkedal sier:

    Den var lett – Grete Andersen.

    Jeg gleder meg veldig til å se deg løpe på Bislett Games!

  5. GAL sier:

    Ja, for galskap hjelper jo for å gi alt??

  6. Halvor Sveen sier:

    Så løpet på tv og det var fantastisk moro – gratulerer så mye! Imponert over hvor smart du løp hele veien; gleder meg til å se deg på Bislett senere i sommer!

    Stå på videre!

Legg igjen en kommentar