Torstein Tengsareid fra Egersund IK hadde en fin løpetur i Hålandsheia

Sesongens siste løp i Mandal Hålandsheia Rundt ble gjennomført på lørdag. Hele 16 damer og 50 herrer gjennomførte Hålandsheia Rundt, et 12 km slit, et terrengløp som går på ulikt underlag, asfalt, grus, stein, gjørme og myr. I år ble løpet vunnet av en debutant, Torstein Tengsareid fra Egersund IK, på den suverene tiden 42.53.
--Denne løypa likte jeg! Anbefaler andre og prøve seg og kommer gjerne igjen sjøl, sa Tengsareid etter løpet.

På de neste plassene var det lokale utøvere - Lars Aanensen, PWC, fjorårets vinner - 45.14 og Marcus Frandsen, MHI, 45.53. Av kvinnene var det Ingrid Ukkelberg, MIL, best med 52.40, deretter løperdronningen Inger Saanum, GE Healthcare, 53.22 og Randi Dyrkolbotn, Vassmyra Damene, 55.04.