Ingressbildet: En het dag der publikum vrimler i Havnegata på Stokmarknes. Og noen opplever det spesielle, det å løpe 42 km nær vannkanten som omgir Hadseløya.

Midt i øyriket Lofoten og Vesterålen ligger Hadseløya som er en maratondistanse i omkrets. Tar ikke løpet pusten fra deg, vil nok naturen sørge for det. På turen rundt øya vil du passere både høye, bratte fjell og runde åser. Kaster du blikket utover, ser du Lofotveggen som røyser seg majestetisk og flott. Bli med på en opplevelse for livet - HADSEL MARATON - som deltaker eller tilskuer. Arrangøren garanterer en trivelig stund!

steming_hm2012e_68_sized.jpg
Med distanser fra 1 til 42 km

Distanser: Minimaraton (2,1 km), Stamina-joggen (4,2 km), Corner-mila (12-15 år), Trollfjordmila, 1/2 maraton og 1/1 maraton. Rulleski med klasser for klassisk og fri. Rulleskøyte/ski (over 16 år), og ”Labb og Line” løp for barn mellom 0 og 10 år.

I fjor ble maratondistansen for menn vunnet av Jan Inge Dahl, Mehamn IL, på 2:50:33, mens Ragnhild Hanssen, Stokmarknes IL, vant for damer med 3:08:21. Louise Skak, Danmark, som har vunnet to tidligere år tok andre plass med tiden 3:16:15.

Ragnhild_Hanssen_vinner_maraton_ph.jpg

2013: Maratonvinner Ragnhild Hansen med startnummer 1. Louise Skak, som tok 2. plass, til høyre. Danske Louise Skak har deltatt og vunnet distansen flere ganger tidligere. Damen i midten er en av journalistene..

Hadsel_logo.gif

Hadsel Maraton for 27.gang i år. Pengepremier til beste dame og herre på de to lengste distansen videreføres. Ikke minst er det flotte premier til beste jente og gutt (12-15år) som løper Cornermila. Mila med nytt navn som følge av ny sponsor som nemlig Corner Sport AS. Den finner du i Stokmarknes.

lang_loype_640.jpg
Kart

Webkamera, Stokmarknes   sol.jpg

Løyper

Innbydelse

Facebook

Terminliste

Påmelding

Påmeldte

Hjemmeside

2013

2012

2011

2010