Mattias Karlsson vant siste etappe med god margin og vant dermed også herreklassen i Halden Ultraintervall totalt foran Bjørn Tore Kronen Taranger. Felix Haug ble nummer tre. Mattias Karlsson løp på totalt 5.05.36 som gir et snitt på 38.12 min/mil.

Guro Skjeggerud vant kvinneklassen etter å ha vunnet samtlige åtte etapper. Kari Langerud ble nummer to mens Jorunn Hagesæther ble nummer tre.Skjeggerud vant på totaltiden 6.00.30. Det gir et snitt på 45.04 min/mil.

Halden Ultraintervall ble i år arrangert for sjette gang. Totalt var det i år 42 startende (10 kvinner og 32 menn) og 37 fullførende (9 kvinner og 28 menn). Dette er ny deltagerrekord. Den forrige var fra i fjor da 30 startet og 29 fullførte.

Etter 2 løp

De tre forhåndsfavorittene, løyperekordholder Robert Hansen, Bjørn Tore Kronen Taranger og Haldens o-løper Mattias Karlsson har dannet en tettrio der Karlsson på de to første løpene har sørget for å være noen få sekunder foran Taranger, mens Hansen har sluppet noen ytterligere meter på disse to.

Kampen mellom kvinnene har så langt stått mellom Guro Skjeggerud foran løyperekordholder Kari Langerud.
RESULTATER ETTER 2 LØP

Etter 3 løp
Etter tre løp unnagjort er teten i kvinneklassen uforandret. Skjeggerud har nå i underkant av ett minutts ledelse på Langerud i sammendraget.

I herrenes tetstrid gjorde Mattias Karlsson et støt på tredje løp, løp mila på 36.48 og leder nå med 46 sekunder på Bjørn Tore Kronen Taranger. Robert Hansen på 3. plass er nå 2:33 bak leder Karlsson.
RESULTATER ETTER 3 LØP

Etter 4 løp
I tet ble det på fjerde løp omtrent reprise av tredje løp. Mattias Karlsson løp nå på i overkant av 37 minutter og drar ytterligere ifra Taranger, mens Robert Hansen sliter med magekramper og henger fortsatt etter på 3. plass.

Blant kvinnene holder Guro Skjeggerud seg fremdeles litt foran Kari Langerud.
RESULTATER ETTER 4 LØP

Etter 5 løp
På løp nummer fem ble for første gang rekkefølgen i mål byttet om mellom Bjørn Tore Kronen Taranger og Mattias Karlsson. Taranger løp mila på 38.10, mens Karlsson hadde 38.22. Men sistnevnte leder fremdeles sammendraget med ett minutt. For Robert Hansen stoppet årets Ultraintervaller på det femte løpet med magekramper som ikke ville gi seg.
For kvinnenes del dro Guro Skjeggerud ytterligere ifra Kari Langerud.

Spørsmålet er om løyperekorden til Robert Hansen overlever. Han løp i snitt 37.25 på mila da han i 2009 satte rekorden. Etter fem løp har Karlsson et snitt på 37.20, mens Taranger har 37.32.
RESULTATER ETTER 5 LØP

Etter 6 løp
Andre "etappeseier" for Taranger. Denne gangen på 38.23 og 13 sekunder foran Karlsson. Men sistnevnte leder fremdeles i sammendraget, med 47 sekunder (foreløpig uoffisielle tider). Kun to løp gjenstår. Holder Karlssons ledelse helt inn, eller klarer Taranger å ta igjen forspranget på de to siste løpene?

Både Karlsson og Taranger ligger nå etter seks løp bak løyperekorden til Robert Hansen.
RESULTATER ETTER 6 LØP

Etter 7 løp
Kampen om sammenlagtseieren avgjorde sannsynligvis Mattias Karlsson ved å vinne det syvende løpet på 40.22 med Bjørn Tore Kronen Taranger 20 sekunder bak (uoffisielle tider). Dermed leder Karlsson med over minuttet før siste løp.
Siden begge måtte såpass mye opp i tid vil løyperekorden nå definitivt være utenfor rekkevidde.
Tredjeplassen vil sannsynligvis Felix Haug ta hånd om.

Blant kvinnene er det uforandret i tet. Guro Skjeggerud står løpet imponerende godt og vant sin syvende etappeseier. Kari Langerud ligger på andreplass, mens Jorunn Hagesæther ligger på tredje. Mellom disse tre er det såpass stor avstand nå, at mye skal skje om dette ikke også blir rekkefølgen etter at siste løp er unnagjort.
RESULTATER ETTER 7 LØP

Etter 8 løp
Mattias Karlsson vant siste etappe med god margin og vant dermed herreklassen i Halden Ultraintervall totalt foran Bjørn Tore Kronen Taranger. Felix Haug ble nummer tre.

Guro Skjeggerud vant kvinneklassen etter å ha vunnet samtlige åtte etapper. Kari Langerud ble nummer tre mens Jorunn Hagesæther ble nummer tre.
RESULTATER ETTER 8 LØP

Bjørn Tore Kronen Taranger (til venstre) måtte se seg slått av o-løper Mattias Karlsson.

Guro Skjeggerud vinner av dameklassen.

felix-haug_simon-bjornholm_D4N2553.jpgFelix Haug (til venstre) ble nummer tre totalt blant herrene, mens Simon Björnholm ble nummer fire.

Løyperekordholder Kari Langerud ble i år nummer to bak Guro Skjeggerud.

Bjørn Tore Kronen Taranger har vunnet løp 5 og 6, men ligger totalt fremdeles rundt 48 sekunder bak Mattias Karlsson som vant de fire første løpene.

Jorunn Hagesæther tett fulgt av Hilde Johansen.