Ingressbildet: Tom Erik Halvorsen under ultrabirken i år.  Foto: Kjell Vigestad

Fra Varhaug IL hjemmeside:

Lørdag 23. august ble Vindparkløpet arrangert for 4. gang. Været gjorde sitt til at det ikke var flere enn 70 deltakere. Det er færre enn i fjor, da det var ca. 130 som sprang rundt de majestetiske vindmøllene på Høgjæren. Det hele startet med løp for de aller minste, henholdsvis på 400 og 800 meter. God innsats av de minste løperne, som og fikk medalje.

Hovedløpet var 4,5 eller 9 km. Arrangøren hadde laget ei rundløype på 4,5 km. Denne løypa var ny av året, og var en blanding av grusvei og skogsvei. Vi fikk mye skryt av at det var en god og variert løype. De fleste sprang begge rundene og gjennomførte dermed 9 km. Speaker Arne Johnsen hadde full kontroll på tider og hvordan de ulike løperne lå an.

På 4,5 km fikk vi vinner fra Varhaug, Hallvard Berge Galtvik var raskest blant mennene, mens det var Kornelia Herstad fra Egersund som løp raskest blant damene som løp en runde.

Av de som løp to runder var det Maria Wiig fra Orre som var raskest (løper for Spirit) blant damene, og Tom Erik Halvorsen fra GTI tok seieren blant mennene.

Etter løpet var det som vanlig frukt til alle som deltok og premieutdeling rett etter løpet var slutt. Friidrettsgruppen i Varhaug Idrettslag vil takke alle som stilte på dugnad og ønske velkommen til Vindparkløp igjen neste år.