HBIK-karusellens 8. løp går rundt det idylliske Tveitevannet. Det løpes to runder. Løpet er åpent for alle og bedriftsidretten ønsker flest mulig velkommen til løp torsdag 25. september kl 19.00.

Total løypelengde er 4 km.

Jarle Torkildsen og Esther Zijeveld leder fortsatt karusellen etter 7 løp. Herreklassen er jevnest. Bjørn Harald Bongom ligger nå 41 sekunder bak lederen.  Frode Johansen innehar 3.plassen men kan ikke føle seg trygg på den. Vinneren fra 2012,  Tore Klanderud ligger bare 28 sekunder bak og jakter mer "krystall". Han kommer sikkert til å gjøre et angrep torsdag.

Fjorårsvinneren Cecilie Landro ligger nærmest lederen i kvinneklassen mens Hanne Liland innehar 3.plassen. Her er det blitt mye luft mellom deltagerne så det meste virker avgjort her.

Nå gjenstår bare finalen, men fortsatt kan mye skje.

Totalt kan fortsatt 16 utøvere motta ekstrapremie for å ha deltatt på samtlige løp mens 39 utøvere kan klare kravet om 5 løp eller flere i årets karusell.

Husk, ta med ditt karusell startnummer m/ chip. Det benyttes tidtakersytsem fra EQ timing.

Resultatene kommer her

Statistikk etter 7 løp

Jarle Torkildsen løper inn til sammenlagtseier i fjor. Kan han gjenta bedriften i år ?

Disse 11  "champagne glade" utøverne fullførte alle 10 løp i 2013.

Jarle Torkildsen og Cecilie Landro vant karusellen i fjor.