Etter 14.dagers pause fortsetter nå HBIK-karusellen med Flaktveitløpet i Åsane. Løypen er den samme som tidligere og mesteparten av underlaget er grusveier  i området ved Flaktveithallen hvor det også er garderobe og sekretæriat. Vanlig klasseinndeling og premier på loddtrekning etter løpet. Løpet er det andre i årets HBIK-Karusell. Fullfører du  5 av 8 løp i årets karusell får du premie, ekstrapremie til dem som er med på alle 8 løp også. (Alle premier er gravert krystall i Villmarkserien)

Etter at tidligere lokalredaktør Per Solesvik oppfordret til sammenlagtliste i karusellen, har vi de senere år brukt karusellen som et "etappeløp", det vil si at vi har ranget etter tid samtlige løpere som har deltatt på alle løp , og har premiert de 3 beste damer og herrer. Det er en stilfull premieutdeling etter endt karusell i forbindelse med miniårsmøtet med servering av kaker kaffe og brus til alle deltagerne som møter opp.

Det enkleste og billigste er og melde seg på  alle 8 løpene samlet,  dette er det fortsatt fullt mulig å gjøre fremdeles. Se link under.

Påmelding HBIK karusellen 2014       find-us-on-facebook-1.jpg

Man teller også med i karusellen ved og bare melde seg på enkeltløp underveis. Dette gjøres løpsdagen på Flaktveit. Ingen aldersbegrensing eller klubb begrensning her, alle som ønsker kan delta.



Feltet strekker seg raskt ut.


Stig Atle Eide vinner Flaktveitløpet 2012.


Ove Fotland fra BPI kontrolerer at uttrekkspremiene får sin rettmessige eier.

BPI ønsker velkommen til Flaktveitløpet. Distansen er 4540 meter. Mesteparten av løypen ligger på Hjortland. En småkupert løype hvorav knappe 4 km er på grusveier, resten på asfalt.   Løpet inngår i HBIK-karusellen.

 
Tid /sted :  Torsdag 8. mai kl. 1900. Start og mål ved Flaktveithallen
Garderobe  :  Flaktveithallen, Breimyra 68a, 5134 Flaktveit
Påmelding  :  Ved start
Startkontingent   150 kroner
Klasseinndeling  :  Vanlig klasseinndeling
Premiering  :Trekning på startnummer
Spørsmål   : Oddgeir Larsen mobil 922 30 755
                    Ove Fotland mobil 908 24 275
 
Bedriftskarusellen
Flaktveitløpet er andre løpet i HBIK Bedriftskarusellen.   Man kan velge om man vil delta i et eller flere løp i karusellen
 
Parkering
Flaktveithallen og Breimyra ungdomsskole som ligger bak hallen
 
Opplysninger
Kjør nordover E16 / E39 fra Bergen sentrum. Ta til høyre ved rundkjøringen Gullgruven og deretter andre avkjørsel i påfølgende rundkjøring. Sving til høyre ved lyskrysset – og ca. videre 1,8 km inn på Flaktveitveien. Flaktveithallen er skiltet ved Breimyra.


Samleside HBIK-karusellen  

2013:  Flaktveitløpet i kaldt vårvær
2012:  Sol og smil til politiet i Åsane!
2011:  Favorittseire i Flaktveitløpet