Påmelding HEAD ENERGY Sommerkarusell

Mandag går startskuddet for første løp i Head Energy Sommerkarusell. Unngå kø, hent startnummeret i BFG huset lørdag og søndag mellom kl 13.00-14.00.

Karusellen nærmer seg nå 250 forhåndspåmeldte. De nye medaljene er designet og Olden sørger for forfriskninger til løperne når de kommer til mål.

BFG huset åpner også mandag kl 1730 for utdeling av startnumre, vær tidlig ute for å unngå kø. Startkuddet går kl 1900. Det vill være muligheter å melde seg på helt fram til kl 1800 for første løp. All påmelding er online via internett, er du tidlig ute på mandag kan du få hjelp i BFG huset til dette.  

 

Arrangementsdatoer 2014: Alle løp starter kl 19.00 fra Fana Stadion
 

  • Løp 1: mandag 2. juni
  • Løp 2: mandag 16. juni
  • Løp 3: mandag 30. juni
  • Løp 4: mandag 4. august
  • Løp 5: mandag 18. august


Også hovedsponsor for årets karusell, Head Energy er godt fornøyd med avtalen, så dette er nok en vinn-vinn situasjon for begge parter.

«Vi i Head Energy ser stor verdi i å støtte lokale idrettslag i et av våre kjerneområder og Sommerkarusellen er et flott tiltak i det henseendet. Det er selvfølgelig viktig å få eksponert merkenavnet vårt, men minst like viktig er det å bidra til gode vilkår for arrangementer som er åpne for alle og hvor alle, uansett forutsetninger og nivå, har en mulighet til fremgang og positive opplevelser. Vi vet at fysisk aktivitet ikke bare gir positive helseeffekter, men også mer opplagte og motiverte medarbeidere og håper flest mulig vil ha lyst og anledning til å delta», sier CEO i Head Energy, Morten Leikvoll.


I likhet med forrige sesongs karusell, blir det bare en distanse, en kontrollmålt og rask 5 km sløyfe med start på Fana Stadion og mål i området ved Byggern i Rådalen.
 
Det blir kun online påmelding, og den vill være åpen helt fram til 30 minutter før startskuddet går.
 
Som i fjor bruker arrangøren Quick Timing elektronisk tidtaking der sluttiden er klar i det løperen kommer i mål. Derfor er det viktig at deltagerne tar vare på startnumrene (brikker på baksiden) gjennom hele karusellen.  Mister eller glemmer man startnummer må det kjøpes nytt løpsdagen, pris kr 50.-

Henting av startnumre skjer i BFG Bergen sitt klubbhus der det også vill være annledning til å etteranmelde seg løpsdagen mot tillegg i startkontingenten. 

sk5-13-start.jpg
Lang rekke med løpere linet opp til start på fra Fana Stadion. Norgesmesteren på 100 km Bjørn Tore Kronen Taranger stiller inn klokken mens Jørgen Austvik er klarest av alle.

sk5-13-torbjørn-jørgen.jpg
Torbjørn Ludviksen og Jørgen Austvik side om side i tet.

IMG_0437.jpgBFG Bergen har ofte "tapesert" seierspallene i Sommerkarusellen, her ved Espen Roll Karlsen, Torbjørn Ludviksen og Bjarte Eikanger.

sk5-13-anna.jpgDet er Gneist junioravdeling som er arrangør. Her deler Anna Serine Røssland ut medaljer under det siste løpet. Selv har Gneist sin 17. årige "juvel" på hinder flere UM/NM medaljer på sin spesialdistanse og under Framolekene 28.mai løp hun under U20 VM kravet på 3000m hinder med solide 10.42.80. Kanskje blir det USA tur til sommeren for det unge talentet også.


Hjemmeside HEAD ENERGY Sommerkarusell  Informasjon / resultater og påmeldigslink

Samleside Sommerkarusellen  Kondis reportasjer fra tidligere løp

Sommerkarusellen på Facebook  med mange bilder fra løpene

Hjemmeside Vinterkarusellen