Fem løpere fra Romerike Ultraløperklubb løp i helgen TEC100 eller Täby Ultra Challenge nord for Stockholm.
Fra venstre ser vi Hilde Johansen, Anders Strömvall, Remy Brändefalk, Einar Iversen og Ragnhild Audestad.

Hilde Johansen fra Haga imponerte med 2.plass på 50 miles (80,5km), bare 11 min fra seier i Täby Ultra Challenge denne helgen. Vinneren Sandra Lundqvist fra Team UltraSweden er den som har løyperekorden i Kristind Runde (81,3 km i Nordmarka).. men som nå hadde mer enn nok med å holde unna for Romeriksløperen. Hilde har løpt mange ultraløp de siste tre årene, men dette er nok hennes beste løp og prestasjon så langt. Løpstiden var 8:27:37 mot Sandra 8:16:35 - og 1,5 time raskere enn målsettingen som var 10 timer.

På en fin 4.plass på 50 miles fulgte Ragnhild Audestad med 9:53:38.

I herreklassen på 50 miles ble det en flott 5.plass av 53 startende til Anders Strömvall. Tiden var 8:04:58 - så han var en av bare 8 herreløpere foran Hilde på resultatlista.

På 100 miles fulgte Einar Iversen fra Gjerdrum opp med 17.plass av 62 løpere med tiden 21:11:49. 32 av løperne i klassen klartet makstiden på 30 timer. 161 kilometer er langt, og delt opp i 16 stk 10-kilometersrunder blir det etter hvert tøft å forlate målområdet etter hver rundeing. "Takk for hyggelige hilsener. Dette var tøffe greier. Var ekstremt lykkelig da jeg la ut på 16. og siste runde, skjønte da at jeg kom til å fullføre." skriver Einar på sin Facebookprofil etter løpet.

Remy Brändefalk er den ferskeste av løperne fra Romerike Ultraløperklubb som prøvde seg i TEC, og selv om han måtte gi seg etter 110 kilometer var han fornøyd med innsatsen i sin 100-milesdebut. Han fikk godkjent 50 miles resultat for innsatsen.

Litt overraskende var det bare disse fem løperne fra Norge blant de 145 startende i TEC i år. Overraskende fordi dette er et veldig bra arrangement tidlig på året da alternativene er få med tanke på ultradistanse.

Flere bilder fra TEC

Hilde Johansen imponerte i Täby der løperne løp vekslevis på vei og i terreng.

Ragnhild Audestad var eldste kvinne på 50 miles, men kom likevel på 4.plass.

Einar Iversen er innom depotet...
han løp 16 runder x 10 kilometer (dag og natt), så det er tid til et par små stopp underveis.

Remy Brändefalk løper for Romerike Ultraløperklubb, men bor i Arvika.