Flotte_forhold_her_fra_starten.jpgI helgen er mange skiorienteringsløpere samlet på Sjusjøen, både lokale og langveisfarende. Endelig ble det en helg med nok snø til å arrangere skiorientering, det har vært flere avlysninger så langt i sesongen. Det var mange blide fjes på Natrudstilen, og forholdene var som tatt ut av drøm. Fantastisk vinterstemning, nykjørte løyper, nesten 4 mil med ekstra scooterspor og en stadion som badet i januarsol.

Bildet: Fra starten med flotte forhold på Natrudstilen lørdag. (Foto: Stein Arne Negård)

Igjen leverte Nordmarka Skiorienteringsklubb et flott arrangement. I denne arrangørklubben er det mange års erfaring med gode arrangementer. Vi husker med glede tilbake til VM i skiorientering på Budor i fjor, hvor denne gjengen gjorde en formidabel jobb på mange områder.

Skiorientering opplever økende interesse og deltagelse konkurranser, dette gjelder også løpere fra Hedmarken. Evine Westli Andersen gjennomførte igjen et godt løp og vant klassen D17-20. Her tok førsteårsjunior Heidi Therese Wiest en fin 8. plass. I D17AK vant Kristin Hasle Haslestad fra Ringsaker OK. Lis Dæhli og Sigurd Dæhli fra Løten OL vant hver sin klasse, henholdsvis D60 og H60. Seniorklassene ble vunnet av Andrine Benjaminsen, Lillomarka OL og Lars Hol Moholdt, Wing OL.

I tillegg til Norgescup og publikumsløp var det langdistanse Hovedløp for klassene D/H14, D/H15 og D/H16. Her var det bra innsats av flere løpere fra Hedmarken. Grunde Isaksætre fra Grue IL ble nummer to i H14 og Njaal Ellegaard Melby fra Vang OL ble nummer tre i H16. I denne klassen deltok hele 5 gutter fra Mjøs-O klubbene Elverum OK, Vallset/Stange OL og Vang OL.

Søndag er det sprint og stafett på Natrudstilen, og igjen blir det tøffe og spennende konkurranser. ​