Du velger selv om du vil delta på ett, to eller tre løp. Få med deg venner, lagkamerater, kollegaer og bruk vår løpskarusell til å få i gang et flott treningsfellesskap.

Dato: 7. april, 28. april, 19. mai

(mandager kl.19.00)

Online Påmelding her

Starten går for en ny sesong med Kaland løpskarusell

Tidtaking med brikker.

Vi bruker brikker som festes rundt foten for elektronisk tidtaking. Brikker utdeles når du henter ditt startnummer.

Løypetraseen
Start ved stasjonsplassen på Kaland. Både 3, 5 og 10 km følger den nye flotte sykkelstien mot Kismul (gamle Os-banetraseen). 3 km løper 1,5 km før vending og retur til Stasjonsplassen.

km løper 2,5 km før retur til Stasjonsplassen og 10 km løper 5 km før retur til Stasjonsplassen.

Løypen er nesten flat og ved testløp har den vist seg å være rekordrask. Ettersom vi løper tur/retur i traseen, holder alle løpere til høyre for å unngå kollisjon med motgående løpere.

Gode parkerings- og garderobefasiliteter.

Vi bruker parkering og garderober ved Kaland idrettshall. Det er ikke toaletter ved start, her benyttes garderobeanlegg i KIL-hallen.

Flott oppvarmingstrasé

Fra Kaland idrettshall til start ved Stasjonsplassen er det nøyaktig 2 km. En flat
fin løype - perfekt som oppvarming. Vi oppfordrer alle deltakerne til å parkere ved Kaland idrettshall, da det er få parkeringsplasser ved Stasjonsplassen.

Deltakerpremie til alle.
Det blir flott deltakerpremie til alle deltakerne. I tillegg trekker vi ut gavepremier på startnummer ved enkeltløpene.

Startavgift

Voksne 300,- for 3 løp eller 130,- for enkeltløp. Barn (0-14år) 200,- for 3 løp eller 80,- for enkeltløp.

Det vil være mulig å melde seg på ved start arrangementdagen frem til kl. 18.00. 18.00 stenger etteranmeldingen.

NFIF-lisens
Friidrettstinget 2013 vedtok å innføre friidrettslisens for alle friidrettsarrangement i regi av klubber i Norges Friidrettsforbund fra 1.1.2014.

Les mer om lisensen på Norges Friidrettsforbund sin nettside

Husk å krysse av for om du har helårslisens eller om du vil kjøpe engangslisens.

Skolekonkurranse

Vi har i år laget en egen konkurranse for 4. - 7. trinn ved Kaland skole. Hvilke klasse er den sprekeste? Konkurransereglene er enkle. Den klassen som har prosentvis størst deltakelse over tre løp (volum-premie) vinner kr. 1500,- til klassekassen sin. Den klassen som har best gjennomsnittlig tid for de tre beste løperne (prestasjon-premie) vinner kr. 500,- til klassekassen sin. Her legger vi til et minutt i ‘Handicap-tid’ på sammenlagttid for hvert høyere klassetrinn. Da får vi en jevn konkurranse på tvers av trinnene.

Vi presenterer «stillingen»/status etter hvert løp :-). Det er enkelt å melde seg på. Du bruker den vanlige påmeldingslinken til Kaland Løpskarusell som du finner på www.kalandseid.no. Underveis i påmeldingen må du krysse av for hvilke klasse du går i. Da teller du automatisk med i konkurransen.