Foto Christian Prestegård  Ingressbilde: Løpsleder Marius Huse noen få trappetrinn før mål på toppen av verdens mest kjente hoppbakke Holmenkollbakken.

Siste frist for online-påmelding på www.kollenopp.no er kl. 23:59 i kveld.

Løpsleder Marius Huse melder til Kondis.no at det ikke er etterpåmelding i morgen løpsdagen. Det er meldt prakfullt løpsvær i morgen så det er ingen grunn til å vente med påmeldingen. Det  er etterpåmelding uten etterpåmeldingsbegyr.  Pt er det påmeldt 250 deltakere og det er plass til 200 til. Se viktig info på løpets hjemmeside www.kollenopp.no og facebookside.

Les også den store bildereportasjen fra det aller første Trappeløpet, som gikk I Holmenkollbakken 8.juni

640_Det beste jubelbildet av alle deltakerne.FotoChristianPrestegård.jpg

Foto Christian Prestegård: Fra treningsløpet som ble arrangert 31. august.

KollenOpp er ikke et eliteløp. Det er et mosjonsløp for alle, men for å sikre at de raskeste kommer til slutt er påmeldingen organisert slik at de som tror de er blant de 20% raskeste må melde seg på i det som kalles "Elitegruppen". Alle andre er i Mosjonsklassen. Løpet som arrangeres med intervallstart har første start i mosjonsklassen ca. kl 10:15, mens eliteklassen/ seedet pulje har start fra kl. 11:30. Det er 15 sek mellom hver løper i mosjon og 20 sek i elite.

Antatt vinnertid ca. 7 min 45 sek (?)

Mandag hadde arrangørteamet i KollenOpp uformelt testløp sammen med Trappefolket gjennom hele løypen fra sletta i Midtstubakken. Dette er første gang noen har fått løpe hele løypen og Trappefolkets Lasse Rypdal var raskest med 8.44, Jørgen Jevne ( i arrangørteamet) nr 2 med 8:52. På bildet nedenfor som ble tatt i den rosabelyste Holmenkollbakken like etter målpassering er Lasse til høyre og Jørgen til venstre.

640_jørgenoglasse.jpg

640A_Løypekart_KollenOpp.jpg

Løypekart over den 1200m lange løypen opp to hoppbakker med tilsammen 800 trappetrinn og 165 m høydeforskjell. Startnummer hentes i morgen fra kl. 08:00 ved start på sletta i Midtstubakken

640a_Løypeprofil_KollenOpp_red.jpg

 

640pk_Carlo.jpg

Foto Christian Prestegård. Sist onsdag hadde Carlo Brömel i arrangørteamet luftig og spektakulær spurttrening på toppen av Holmenkollbakken.

640_Christian Prestegård. Foto Carlo Brômel.jpg

Foto Carlo Brömel. Så GØY er det å kunne spurte i mål på toppen av verdens mest kjente hoppbakke med Oslos mest spektakulære utsyn og vidsyn. I morgen blir det SOL . Det blir ubeskriveleg flott, rått og spektakulært å kunne springe til toppen av Holmenkollbakken sammen med ca. 300 andre. Bli med du også

Se også flott artikkel om KollenOpp skrevet av Aftenposten-journalist Stein Erik Kirkebøen