Arrangementet startet i praktfullt sommervær, men det var meldt lett overskyet vær utover dagen. Denne prognosen stemte ikke, og det blei mer enn varmt nok oppover bakkene mot Hauge og toppen av Mefjellet på 1100 m.o.h.

Hverken Ida Nilsson eller Johan bugge var påmeldt løpet lørdag kveld, men på søndag stod de begge klare på startlinjen ved lokalbutikken i Fjørå.

Johan Bugge, Mosvik IL vant løpet på tiden 45.46. Det er 2 minutt og 49 sekund bak hans egen løyperekord fra 2015. På andreplass kom Per-Christian Torgersrud, Team Sportsmanden med tiden 46.44. Nummer tre blei Andreas Skylstad, Norangdal IL på 48.54.

Ida Nilsson, Høgby IF i Sverige vant kvinneklassen på tiden 54.39. Løyperekorden har Anita Håkenstad Evertsen på 51.21. Nummer to blei Eli Anne Dvergsdal, Varegg Friidrett på 59.04. På tredjeplass kom Julia Hammer, Ull Kisa med 1.01.24.

Arrangøren melder at 91 deltakere fullførte løpet med tidtaking, og totalt var nesten 200 deltakere med i denne generalprøven til NM neste år. Arrangøren, Valldal IL klarte seg godt i fineværet. Neste år går løpet 1 måned tidligere. Vi får håpe på like bra vær da, og at løypen er snøfri og like tørr som i dag.

KLASSEVISE RESULTATER (PDF)

Se også bildealbum på facebook Kondis M&R

Ida_Nilsson
Ida Nilsson vinner kvinneklassen

Ida Nilsson er en meritert fjellultra-løper og skialpinist fra Sverige. For tiden bor hun i Romsdalen der også hennes venninne Emelie Forsberg bor.

Eli_Anne_Dvergsdal[1]
Eli Anne Dvergsdal blir nest beste kvinne

Julia_Hammer
På tredjeplass kom Juila Hammer

Johan_Bugge
Johan Bugge er første mann på toppen. For tiden går det litt i bølgedaler for Johan. Det stemmer ikke heilt, sier han til oss. Han har møtt motbakker, bokstavelig talt, og synes det går tungt. Likevel vinner han motbakkeløp i suveren stil. Nå lar han bare tida hjelpe seg uten for mange planer med hensyn på løp.

Per-Christina _Torgersrud_loeypa
Per-Christian Torgersrud blir andremannEli_Anne_DvergsdalEli_Anne_Dvergsdal

Per-Christina _Torgersrud_positur
Per-Christian Torgersrud bor på Lillehammer og er ikke vant med så bratte bakker som i dagens løp. Han var veldig fornøyd med løpet og var bare knappe minuttet bak Johan Bugge

Andreas_Skylstad_loeypa
Andreas Skylstad blir tredje beste mann

Andreas_Skylstad_positur
Neste løp for Andreas blir Saudehornet Rett Opp og Skåla Opp fjorten dager seinere