Hele 254 jenter tok seg til mål, og Ingeborg Løvnes på 35. plass var 55 sekunder bak vinneren, Molly Seidel. Ned til åttendeplassen skilte det kun 20 sekunder. Løvnes lå på en 123. plass etter 2 km, og løp seg altså kraftig opp mot slutten. Hun var godt fornøyd med resultatet, og med det gode løpet bør Ingeborg Løvnes være en mulig kandidat for det norske laget til EM terrengløp, dersom hun er tilbake i Europa til den tid.

Frida Berge ble nest best av de norske jentene med en 110. plass. Nivået var meget jevnt, så til tross for at hun var 75 plasser bak Løvnes, skilte det ikke mer enn 33 sekunder mellom de to. Aurora Dybedokken kom på 203. plass, drøye 2 minutter bak vinneren.

I herreklassen ble Ferdinand Kvan Edman nummer 181 og Vegard Ølstad nummer 252. Ølstad var sistemann i mål, og med tanke på hvor god form han har vært i tidligere i høst, må det nesten ha skjedd noe spesielt med han. 34.42 er ikke ei normal 10 km-tid for Ølstad.

Seieren gikk for tredje år på rad til den store stjernen, Edvard Cheserek, som løp på 28.46.

I andredivisjon i Joplin i Missouri løp Ida Meli Narbuvoll inn til en 37. plass, 1.18 bak vinneren. Harald Kårbø ble nummer 50 i herreklassen, og han var 1.19 bak bestemann.