Vår siste medarbeider, Jan Grov (43) fra Florø skal hjelpe oss og dere med reportasjer fra Sunnfjord, altså søndre delen av Sogn og Fjordane. I dette fylket er vi også på leting etter en som kan overta Inge-Asbjørn Haugens rolle spesielt i Indre Sogn der det arrangeres mange løp.

Hvem er Jan Grov?
- 43 år gammel mann fra Florø  gift, to barn, jobber med IKT.
- Bakgrunn fra fotball og friidrett, opprinnelig sprint og hopp.
- Trener allsidig (tidligere mest styrke), men har blitt mer og mer interessert i langdistanseløping de siste årene. Løper ganske mye nå.
- Konkurranser litt på mosjonistnivå, stort sett 10 km og halvmaraton, men er også med på noen motbakkeløp (i tillegg Birkebeinerløpet i år).

Jeg har forstått det slik at vår Sogn-reporter Inge Asbjørn Haugen "rekrutterte" deg.
Hvorfor sa du ja?

- Jeg ønsker å prøve meg som Kondis-reporter i Sunnfjord, fordi jeg liker å skrive om løp, og slik bidra til at dekningen av disse løpene blir god for dem som liker å lese om løp og resultater.
- Synes også det er gøy å være en del av løpemiljøet lokalt i fylket, og jeg liker å reise rundt på løpsarrangementer for å møte og prate med løpere og arrangører.

 

Ordførerne - før start.jpgJan Grov lagde sin første reportasje for kondis.no tidligere denne uke. En utmerket første sak synes nå vi: 
André Haugsbø og Magnhild Volden vant Floramila
Bildet er fra den innlagte ordførerkampen.

 

Jan håper han ved å skrive Kondis-reportasjer fra løpene her i distriktet kanskje få enda flere til å begynne å løpe - og gjerne konkurrere litt - i denne delen av fylket.
- Florø er jo tradisjonelt sett en fotballby, men har også et bra friidrettsmiljø (sprint, hekk, kast og hopp), en del håndballspillere og en aktiv sykkelklubb med mange medlemmer. 
- Men langdistanseløping har det til nå ikke vært så mange som har drevet med aktivt her i byen. Men det er mange mosjonister som løper "for seg selv" her også.

Jan er en av dem som var med å starte opp den nye løpskarusellen "Eikefjord Løpskarusell)"  der han er med i arrangementskomitéen. Lørdag 22. oktober er det klart for det andre løpet i karusellen, og da er det snakk om både maraton, halvmaraton, 10 km, 5 km og 2 km. Det kommer nok både forhåndsomtale og reportasje fra dette løpet etter hvert...

Løpskarusellens facebookside
Halvmaraton, 10, 5, 3 og 2 km kontrollmålt i Eikefjord Løpskarusell
 



Kondis.no ønsker seg flere nye skribenter

Toppen på ønskelista (selv om vi ønsker skribenter ellers også):

  • Skribent (-er) i hele eller deler av Buskerud
  • Skribent (-er) i hele eller deler av Trøndelag
  • Skribent (-er) i hele eller deler av alle de nord-norske fylkene
  • Skribent (-er) i hele eller deler av Østfold
  • Skribent (-er) i hele eller deler av Telemark

 

Kondis.no treCanon7.jpgnger flere medarbeidere!

Kondis.no har en rekke medarbeidere som samlet legger ut over 3000 artikler i året. Men det skjer mye vi ikke rekker over. Kondis.no ønsker som serviceorganisasjon nr. 1 i Norge for kondisjonsutøvere og arrangører, å dekke alle kondisjonsarrangementer som arrangeres i vårt langstrakte land. Det er de mange frivillige medarbeiderne som står for mesteparten av våre reportasjer på nettsidene.

For å kunne dekke enda flere konkurranser og begivenheter, ønsker vi oss flere reportere. Enten du har tid og anledning til å dekke mye, eller ønsker å bidra med en reportasje i ny og ne, har vi behov for din hjelp.

Kunne du tenke deg å skrive litt og ta noen bilder fra et arrangement? Ta kontakt! 
Ønsker du å sørge for at f.eks. arrangementer i ditt fylke blir dekket bedre? Ta kontakt! 
Lurer du på om du kan bidra med noe for kondis.no? Ta kontakt!

Kondis kan tilby opplæring (og være behjelpelig med anskaffelse av
fotoutstyr) og et "kondisjonert fellesskap!"