Den 12. utgaven av O-boka har nå vært ute til salgs en tid. Erik Borg og Vidar Benjaminsen har nok en gang levert en  gjennomarbeidet årbok for norsk orientering. Her finner du reportasjer og omtaler av alt fra VM til lokale treningsløp og rekruttering i den minste klubb i Norge. Boken er i år på hele 240 sider med 650 bilder og 55 kart, noe som gir en spennende reise gjennom o-sesongen.

Boken gir både inspirasjon, kunnskap og fine repriser og forståelse for hvorfor det endte som det gjorde.  O-boka 2014 er en inspirasjonskilde for alle som vil oppnå bedre resultater i o-løypa. Her kommer du tett innpå vinnerne, og får en forståelse for hvorfor de lykkes i o-løypa både gjennom tekst, kart, veivalg og bilder.

Kondis.no liker godt konseptet med en årbok innen orientering og kan gi boken de beste anbefalinger. Dette er noe andre idretter kan misunne norsk orientering. Ethvert hjem med en bokhylle og interesse for orientering og annen kondisjonsidrett bør ha et eksemplar av O-Boka. Mangler du de siste julegavene er det bare å løpe til Erik Borg og Vidar Benjaminsen.

Boka koster kr 430.

O-BOKA