Her er 11. luke på årets "julekondiskalender".
I dag ser vi innom treningssiden der du bl.a finner fagartikler og treningsprogrammer.

Dagens spørsmål:
1:
Sindre Buraas er ikke den eneste løperen med "slik-trener-jeg" artikkel for løpere: Hva er navnet på den andre Sindre'n?

2: Det er mange fagartikler om langrenn i arkivet: Hvor mange?

Send svaret til fungerende nettredaktør olav@samgla.no eller på SMS til 901 72 776
senest 12. desember kl 24:00 for å bli med i trekningen av
5 gratis kondismedlemskap for 2014.

Samleskjema for alle 24x2 spørsmål legges ut 24. desember og ved innsending av dette innen 2.juledag kl 24:00 kan du konkurrere om 3 gavekort til kondisbutikken på 1000 kroner

 

Treningssiden

Nyheter fra kondisjonsarrangementer i inn- og utland dominerer forsiden til kondis.no, men det er også regelmessig saker om trening - saker som har et "lenger liv" enn løpsreportasjene og som lett kan letes opp under toppmenyen TRENING.

ill_trening.jpgPå "treningssiden" ligger det mange treningsrelaterte artikler; Det er fagartikler, treningstips, treningsprogrammer, slik-trener-jeg saker og trenings generelt.

De aller fleste artiklene har vært på trykk i Kondis papirutgave de siste årene.

Det er treningsartikler for løpere, langrennsløpere, syklister og multisportere. Under hovedsiden finner du link videre til artikkeltyper - og under hver av disse linkene finner du haugevis av artikler, f.eks. 30 fagartikler bare om løping.

Har du aldri vært innom dette rikholdige arkivet, ta en titt, du finner helt sikkert noe av interesse.
 
Ny luke kan du åpne hver dag fra kl 00:01 i perioden 1. - 24. desember

 

Hver førjulsdag i desember vil vi presentere dere for en av undersidene p1-24.jpgå kondis.no; det kan være lokalsider, statistikk, blogger, resultater, treningssider mv

Dag for dag
Hver dag vil dere også få to spørsmål som har noe med innholdet å gjøre. Alle som sender inn svar er med i trekningen av fem kondismedlemskap 2014 (nytt medlem eller neste års medlemskap for de som allerede er medlemmer).

Du kan sikre deg ett lodd i trekningen hver av de 24 dagene ved å sende svaret i epost til fungerende nettredaktør.
Kanskje kommer det flere uttrekkspremier.... følg med!


Hele kalenderp24.jpgerioden
Julaften vil dere både bli presentert for en ny side og et nytt spørsmål, men da kommer også svarskjema for alle de 24 førjulsdagene (48 spørsmål). Mer om dette senere. De tre beste (trekning ved flere like svar) får velge produkter fra kondisbutikken for 1000 kroner hver. Dere får selvsagt også omtale på kondis.no!