Her er 24. og siste luke på årets "julekondiskalender".
Bak denne luken finner dere selvsagt hovedsiden vår.

Dagens spørsmål:
1:
Hvem var webmaster for kondis.no i 2012: Personens navn?

2: Hvem var webmaster for kondis.no i 2010: Webmasterens epostadresse?

Send svaret til fungerende nettredaktør olav@samgla.no eller på SMS til 901 72 776
senest 25. desember kl 24:00 for å bli med i trekningen av
5 gratis kondismedlemskap for 2014.

Samleskjema for alle 24x2 spørsmål legges ut 24. desember og ved innsending av dette innen 2.juledag kl 24:00 kan du konkurrere om 3 gavekort til kondisbutikken på 1000 kroner

 

 

Kondis.no - hovedsiden (forsiden)

www.kondis.no finner du norges mest omfattende nettside for kondisjonsidrett, og i særdeleshet gjelder det omtale og resultater fra mosjonsløp, turritt og turrenn. Kondis.no er bygget opp slik at reportasjene kommer både på hovedsiden, idrettssidene og lokalsidene. Det meste kommer på hovedsiden, men i travle perioder er det også en god del saker som ikke kommer lenger enn til lokalsidene og/eller idrettssidene.

Er du opptatt av å følge med på hva som skjer i ditt lokalmiljø må du altså følge med på aktuell hjemmeside, og er du mest opptatt av motbakkeløp, ultraløp, langrenn eller noe annet må du følge ekstra med på disse sidene.

Kondis-no_farge.jpg

I løpet av de 23 første dagene av desember har vi vist dere at kondis.no er mye mer enn hva dere ser på forsiden, idrettssidene og lokalsidene. Det er statistikk, resultatasider, kondisbutikken og mye annet. Vær nysjerring og ta en sveip innom de ulike siden en gang i blant.

For ikke å gå glipp av noe som legger ut på hovedsiden - eller forsiden som noen foretrekker å kalle det - kan du ta i bruk feederen nedenfor:  
RSS feeder: http://www.kondis.no/rss.php/cat/127145

Webmaster og nettredaktør for kondis.no er Heming Leira - og han har hatt denne rollen siden tidenes morgen - eller i alle fall så lenge kondis.no har eksistert.

Ny luke kan du åpne hver dag fra kl 00:01 i perioden 1. - 24. desember

Hver førjulsdag i desember vil vi presentere dere for en av undersidene p1-24.jpgå kondis.no; det kan være lokalsider, statistikk, blogger, resultater, treningssider mv

Dag for dag
Hver dag vil dere også få to spørsmål som har noe med innholdet å gjøre. Alle som sender inn svar er med i trekningen av fem kondismedlemskap 2014 (nytt medlem eller neste års medlemskap for de som allerede er medlemmer).

Du kan sikre deg ett lodd i trekningen hver av de 24 dagene ved å sende svaret i epost til fungerende nettredaktør.
Kanskje kommer det flere uttrekkspremier.... følg med!


Hele kalenderp24.jpgerioden
Julaften vil dere både bli presentert for en ny side og et nytt spørsmål, men da kommer også svarskjema for alle de 24 førjulsdagene (48 spørsmål). Mer om dette senere. De tre beste (trekning ved flere like svar) får velge produkter fra kondisbutikken for 1000 kroner hver. Dere får selvsagt også omtale på kondis.no!