Kaland løpskarusell består av 3 løp, med 3 ukers mellomrom, og har 4 distanser: 3 km, 5 km, 10 km og 600m barneløp.Dette er en rekordrask trasè på flat sykkelsti med start og mål på Kalandseidet. Du løper mot Hamre, med vending halveis.

Dato: 11. april, 2.mai, 23. mai
(mandager kl.19.00)

Online Påmelding her

Starten går for en ny sesong med Kaland løpskarusell

Løypetraseen:
Start like ved MB Auto på Kalandseidet (ved Kismulveien 16). Både 3, 5 og 10 km følger den nye flotte sykkelstien mot Kismul (gamle Os-banetraseen). Vending halveis. Løypen er nesten flat og er dermed meget rask. Ettersom vi løper tur/retur i traseen, holder alle løpere til høyre for å unngå kollisjon med motgående løpere.

Tidtaking:
Vi bruker brikker som er festet på baksiden av startnummeret for elektronisk tidtaking. Husk å ta være på startnummeret du får utdelt. Vi bruker samme startnummer på alle løpene. Dersom noen må ha nytt startnummer, må dette kjøpes for kr. 50,-.

Parkering og garderobe:
Vi bruker parkering og garderober ved Kaland idrettshall (det er ikke toaletter ved start). Vi oppfordrer alle deltakerne til å parkere ved Kaland idrettshall, men det er også parkeringsplasser ved start (følg parkeringsvakt).

Oppvarmingstrasé:
Fra Kaland idrettshall til start er det nøyaktig 2 km, perfekt som oppvarming.

Deltakerpremie:
Det blir flott deltakerpremie til alle som har meldt seg på 3 løp før 8. april. I tillegg trekker vi ut gavepremier på startnummer ved enkeltløpene. Det blir premiering til alle som deltar i barneløpet.

Startavgift:
Voksne 300,- for 3 løp eller 130,- for enkeltløp. Barn (0-14 år) 200,- for 3 løp eller 80,- for enkeltløp. (I tillegg kommer et administrasjonsgebyr på kr. 15,- + friidrettslisens). Online påmelding helt frem til kl. 18.00 løpsdagen.

Det er mulig å melde seg på alle tre løp samtidig, eller du kan velge å melde deg på et enkelt løp. Dersom du har meldt deg på alle løp og f.eks. valgt distanse 10 km vil du bli ført opp på denne distansen på alle løp. Dersom noen ønsker å bytte distanse ved neste løp må dette meldes inn på frefjell@online.no

NFIF Lisens:
Friidrettstinget 2013 vedtok å innføre friidrettslisens for alle friidrettsarrangement i regi av klubber i Norges Friidrettsforbund fra 1.1.2014.
Husk å krysse av for om du har helårslisens, eller om du vil kjøpe engangslisens, kr. 40,-

Skolekonkurranse:
Vi har en egen konkurranse for 4. - 7. trinn ved Kaland skole. Hvilke klasse er den sprekeste? Konkurransereglene er enkle. Den klassen som har flest deltakere over 3 løp vinner kr. 1500,- til klassekassen sin. Den klassen som har best gjennomsnittlig tid for de 3 beste løperne (prestasjonspremie) vinner kr. 500,- til klassekassen sin. Her legger vi til et minutt i ‘handicap-tid’ på sammenlagttid for hvert høyere klassetrinn. Da får vi en jevn konkurranse på tvers av trinnene. Det er enkelt å melde seg på. Du bruker den vanlige påmeldingslinken til Kaland løpskarusell som du finner på www.kalandseid.no. Underveis i påmeldingen må du krysse av for at du vil delta i skolekonkurransen.