Se også: Rosa Sløype-løpet i Stavåsen (Elverum) med utrolige 600 deltakere

Vi skrev om Rosa Sløyfe-løpet på kondis.no 24. september, da var det ennå ledige plasser. Noen dager senere var det fullt. Rosa sløyfe-løpet 18. oktober - 1234 er påmeldt, bli med du også
 

Overveldet2.png


Ønsker du likevel å støtte Rosa sløyfe-aksjonen, kan du gå hit.

Løpets hjemmeside
 

Søndag 16. oktober klokken 12.00 går startskuddet for historiens først Rosa sløyfe-løpet. Start er i Vaterlandsparken i Oslo, og løypa følger Akerselva motstrøms 7 km opp til Frysja. Løpet er et rent kvinneløp, og er fulltegnet med 1500 deltakere. Blant disse deltakerne finnes en del kjente fjes.
 
Jan Thomas
Før start vil Jan Thomas være med å kommentere fra scenen, og sørge for at alle deltakere får den informasjonen de trenger.

Karoline
På startstreken er blant andre Norges beste kvinnelige løper Karoline Bjerkeli Grøvdal.
- Først og fremst synes jeg Rosa sløyfe er en veldig bra sak, og det er veldig kult at man kan lage et løp rundt det. Og hvis jeg kan bidra med å løpe – som er jobben min – så er jo det fantastisk, sier Karoline.
 
Ingrid
Ingrid Kristiansen starter også i Rosa sløyfe-løpet. Hun planlegger å løpe opp til mål, for deretter å ta turen tilbake å heie på alle de som jogger eller går mot mål.
- Jeg vil spre glede og entusiasme, sier Ingrid.
  
Andre
I løpet stiller også flere som er eller har vært rammet av brystkreft. To av disse er Anne Kari Prestegård og Einy Marie Finne.
- Vi har begge opplevd at fysisk aktivitet har hjulpet oss gjennom alvorlig sykdom, og vi håper og tror at et løp som Rosa sløyfe-løpet vil gjøre mange bevisst på nettopp dette, sier Anne Kari.
 
Blant kjente bloggere og instagrampersonligheter som stiller til start er @komikerfrue Marna Haugen Burøe. 

@treningsfrue Camilla Aa. Andersen skal delta sammen med sin tvillingsøster Cathrine Strand (@shapeupcathrine), som er med i sitt aller første løp. 
- Sammen skal vi markere kampen mot brystkreft, og selv om vi ikke er veldig gode til å løpe skal vi gjennomføre for en god sak, sier Camilla. 

På startstreken er også Helene Drage (@helenedrage), Maren Erdvik (@marenerdvik), og Katarina Sollid (@katarinasollid)
 
Rosa sløyfe-løpet
Brystkreft rammer flere enn den som får det. I Rosa sløyfe-løpet kan du løpe eller gå Akerselva motstrøms for å støtte Rosa sløyfe-aksjonen, og vise omtanke med de som er rammet. Inntektene fra løpet går til brystkreftforskning, og andre prosjekter.

Samarbeidspartnere er: Kreftforeningen, Kari Traa, Sport1 Storgata og Saucony.
 

640px_MG_5347.jpg
Rosa Sløyfe-løpet er 7 km langt og går oppover langs Akerselva i Oslo.