Toppbildet: Trine Mjåland hadde en meget sterk avslutning og vant på gode 54.03 under værforhold som 400 m-løpere ikke er spesielt glade i. (Foto: Erling Pande Braathen)

Start damer: Benedicte Hauge (nr. 281), så Line Kloster og Trine Mjåland i bane 5. (Foto: Erling Pande Braathen)

8   342   Lena Indrebø   Gular   58,30

På hjemmebane: Thomas Roth fra Ull-Kisa ble nummer 4 i 400 m-finalen. Han var nest sist ut av siste sving, men løp seg opp tre plasser. På 800 m vil han bite bedre fra seg, og er en av flere som kan vinne. Selv om han "rotet" seg bort i EM, så er han likevel den største favoritten i søndagens finale. (Foto: Kjell Vigestad)

8   255   Sondre Sølberg   Moss   49,20

Karsten_Warholm_mot_maal_A20G5092.jpgGulljubel: Karsten Warholm hadde bare såvidt rukket å motta gullmedaljen etter seieren i 110 m hekk, før det ble gull også på 400  m. 18-åringen fra Ulsteinvik blir ikke lett å hanskes med i årene som kommer om han holder seg skadefri. (Foto. Kjell Vigestad)