Vinnertida ble så sterk som 1.06.02, og det er bare hun sjøl og Florence Kiplagat som har løpt fortere. Keitany vant også løpet i 2011, og da satte hun verdensrekord med 1.05.50. I mellomtida har Florence Kiplagat forbedra den til smått utrolige 1.05.12.

I alt løp fire kvinner under 1.08, og på andreplass kom etiopiske Mamitu Daska på 1.06.27. Bak eliteløperne var det mer glissent, og norske Martha Rise kom på 13. plass med 1.27.08.

I herreklassen ble det et spurtoppgjør mellom fire kenyanere og en etiopier. Etiopieren var sterkest, og Mosinet Geremew vant på 1.00.05. Her var Abdeslam Naji beste norske med 1.16.53 og 25. plass. Naji fyller 50 år i år, og tida vil nok holde til en meget god plassering i klassen også når året er omme.

I alt fullførte 1977 løpere fra 89 forskjellige nasjoner. 9 av løperne var norske.