Det er start og målgang på storplena ved Tårnbygningen. Løypelengder er fra 500 m for de minste til 3000 m for 20 år og eldre. For de som liker mykt underlag er dette en god løype, som for det meste går i terreng med gras og sti som underlag.

Tren i løypa i kveld
Friidrettsgruppa i Ås IL har intervalltrening i Parkløypa onsdag 20.4 med oppmøte mellom GG-hallen og Samfunnet kl 18. Les mer om det på deres nettside

Satser på bedre helse for de ansatte
I årets utgave av Parkløpet vil Universitetsledelsen inspirere til å å få et sprekere NMBU og har satt opp en fruktkurv som premie til det instituttet med flest deltagende ansatte på Parkløpet 27.4 og i Follotrimmen 11.5, som begge går ved NMBU. 

- Vi ved NMBU er også opptatt av folkehelseperspektivet så vi setter opp en premie på levering av fruktkurv hver uke i et halvår til det instituttet eller den enheten med flest deltagende ansatte (enkeltstarter) i de to løpene. Videre er det blir det to fruktkurver (en gang) til det studentbofelleskap og den studentforening/lag med flest deltagere, sier rektor Mari Sundli Tveit.

Sjekk også ut Facebooksiden for arrangementet

 NM i terrengløp på ÅS i 2015 : Sigurd Blom Breivik og Ingrid Folvik juniormestre i terrengløp på Ås
 NM i terrengløp på ÅS i 2015:  Udø Pedersen og Mårtensson norgesmestre i terrengløp på Ås
 NM i terrengløp på ÅS i 2012:  Terrenggull til Grøvdal og Grønnevig