Kondismedlem Sponset innhold
De 4 landeveisløpene i karusellen har start og målgang på Storebru i Sogn og Fjordane.

De 4 landeveisløpene i karusellen har start og målgang på Storebru i Sogn og Fjordane.

Klart for INC Eikefjord Løpskarusell 2017

Da nærmer det seg første løp i årets utgave av INC Eikefjord Løpskarusell. Løpene blir arrangert på Storebru og i Eikefjord. Både Eikefjord Halvmaraton, Eikefjord Maraton og motbakkeløpet Hovlandstølen Opp inngår i karusellen.

Da er det snart klart for første løp i INC Eikefjord Løpskarusell 2017. I år tilbyr arrangøren hele 5 karuselløp på Storebru og i Eikefjord i Sogn og Fjordane. Første løp blir arrangert lørdag 1. april på Storebru.

De fire landeveisøpene blir arrangert i den kontrollmålte løypa på Storebru, mens motbakkeløpet Hovlandstølen Opp finner sted i Eikefjord. Nytt av året er Eikefjord Halvmaraton, som gir løperne en ekstra mulighet til å løpe denne populære distansen. I tillegg inngår det tradisjonsrike motbakkeløpet Hovlandstølen Opp, Eikefjord Maraton og to vanlige karuselløp (begge med distansene 10 km og 5 km) i karusellen.

Med unntak av Eikefjord Maraton og Hovlandstølen Opp, som har deltakermedalje til alle deltakerne og premiering til klassevinnerne, så blir det ikke premiering etter de andre karuselløpene. Derimot gir deltaking i 3 av de 5 løpene i karusellen en egen karusellpremie. Denne premien blir delt ut etter det siste av årets løp (21. oktober). Det er mulig å delta både i konkurranse- og mosjonsklasse. Som i fjor, så blir det også i år arrangert et barneløp i tilknytning til hvert løp, så her kan alle delta!

Her er årets 5 løp i INC Eikefjord Løpskarusell:

1).  1. april - 1. karuselløp 2017. Distanser: 10 km, 5 km og 2 km barneløp.

2).  13. mai - Eikefjord Halvmaraton. Distanser: Halvmaraton, 10 km, 5 km og 2 km barneløp.

 

3).  3. juni - Hovlandstølen opp. Tradisjonsrikt motbakkeløp.

4).  9. september - Eikefjord Maraton. Distanser: Maraton, halvmaraton, 10 km, 5 km og 2 km barneløp.

5).  21. oktober - 5. karuselløp 2017. Distanser: 10 km, 5 km og 2 km barneløp.

Mer informasjon finnes på arrangørens FaceBook-side og Internett-side.


Halvm. - De 6 beste.jpg
6 fornøyde deltakere etter fullført halvmaraton i Eikefjord Maraton 2016. Vinner ble Gisle Skjølberg, Bremanger IL - lengst til høyre. 17 personer deltok på denne distansen i fjor (Foto: Jan Grov).

Maraton - deltakerne.jpg
Deltakerne på fulldistansen i det første Eikefjord Maraton. Vinner Helge Hafsås, Olden IL - i midten. Arrangøren håper på kvinnelige deltakere på den lengste distansen i år. (Foto: André Høyset).

Barneløpet-1.jpg
Barneløpet (2 km) finner sted i naturskjønne omgivelser i retning Endestad. Omtrent halvparten av denne distansen løper/går barna på god grusvei. (Foto: Charlotte Grane).


Rett før start på halvmaraton, 10 km og 5 km under Eikefjord Maraton i fjor (Foto: Jan Grov).