Man kan delta på 5 km eller 10 km. Det blir felles start for begge distanser klokken 17.30. Start og mål er på Festplassen. I Bergen har Winterrun med seg IL Gular som arrangør og leder Kjell Karstensen gleder seg.

- Det blir spennende med et slikt vinterløp i Bergen. Nå håper vi mange tar på seg løpeskoene og stiller til start lørdag18. februar, sier Kjell.

Motbakkespesialisten Eli Anne Dvergsdal representerer IL Gular, og skal både stå i sekretariatet og delta i Winterrun Bergen.

- Jeg synes det er kjempebra at Winterrun kommer til Bergen. Det ble en suksess i Oslo, og jeg er sikker på at Bergen passer perfekt for et slikt løp, sier Eli Anne.

Hun legger til at en slik konkurranse midt på vinteren er den klart beste og mest spesifikke treningen en løper kan ha.

- På vinteren har man gjerne store treningsmengder, og prestasjonen kan være litt dårligere på grunn av det. Men så lenge man vet det selv, så er det helt ufarlig at det går litt saktere enn det vil gjøre til sommeren.

For de som skal ut å løpe om vinteren anbefaler hun hansker, buff og pannebånd eller lue, samt en litt tykk tights for å holde varmen. Er det glatt bør man bruke sko med pigger, og husk for all del refleksen.

- I løypa i Bergen kan man se folk hele veien, og det kommer til å bli utrolig kjekt å løpe, sier Eli Anne.

Favoritt i herreklassen blir nok en annen IL Gular-løper, nemlig Marius Vedvik.


Påmelding Winterrun Bergen
 

Alle bilder med tillatelse fra arrangøren. Foto : Adam Stirling


WinterRunFacebook-6.jpg
Oppvarming

WinterRunFacebook-20.jpg
Kostymer er flott !!

WinterRunFacebook-21.jpg
Det samme er smilet og medaljen.

Loypekart_WR-Bergen_2017.png
Løypekart