Erik Borg i Koll forteller ivrig om lørdagens arrangement fra Koll-hytta ved Sognsvann i Oslo:

- Vi har 300 t-skjorter klare (ja, de er på vei fra opptrykk), gavekort til de 100 første i mål fra Egon og mange uttrekkspremier fra blant annet Swix. Ingen skal gå tomhendte fra Kollbanen, men først og fremst håper vi dette skal gi spennende opplevelser med lykt på hodet i mørket - for alle aldre. De som akkurat har begynt å gå klarer å komme seg igjennom med litt hjelp. For de fra 13  til 16 er det lagkonkurranse, dvs to eller flere kan løpe sammen, og det er fellesstart. Dette er det ikke så mange som har. De som er over 16 kan få en fin start på lørdagskvelden som følge. 

Selvsagt er det tidtaking for de fleste (ikke i Trolløypa), men først og fremst skal dette være en inspirasjon til å løpe enda mer orientering - tenker både på de som er i nærområdet og kanskje aldri har sett kart og kompass noen gang tidligere, men også for de som har vært med ei stund. Maridalen trekkspillklubb kommer og bidrar til god stemning!!!

Akkurat nå er det også fantastiske forhold for nattorientering, forholdsvis mildt og lett å ta seg fram i skogen. Kanskje kan det bli noen regndråper, men det øker jo bare gleden ved hele, spesielt etterpå. 

Trollnatta

 

erik_borg.jpgErik Borg (til venstre) er mest kjent i o-miljøet som reportener og fotografen som alltid er tilstede. Han er sammen med Vidar Benjaminsen (til høyre) ansvarlig for O-Boka. Les mer om O-Boka