Kon-Tri er et lavterskel triatlon i Heyerdahls ånd, inspirert av flåteferden med Kon-Tiki der det viktigste ikke er å vinne men å flytte egne grenser.

Thor Heyerdahl kjente på spenningen i å skulle ut i ukjent farvann. For Heyerdahl var veien til målet minst like viktig som selve målet.

Søndag 26 juni 2016 går startskuddet for Kon-Tri. Som tidligere er arenaen Indre Havn i Larvik. Deltagerne skal svømme 750 meter, deretter sykle ca 20 km før man avslutter med å løpe 5 km. Man har mulighet til å melde seg på som eliteutøver, mosjonist eller som et stafettlag der man tar en av etappene.

- Triathlon er den ultimate manndomsprøven, men heldigvis er det flere og flere damer som kaster seg på bølgen, sa Statsminister Erna Solberg da hun åpnet 2015-utgaven av Kon-Tri.

Påmeldingen åpner tirsdag 1. desember kl 08.00.
Nytt av året er at man kan kjøpe gavekort til Kon-Tri. Med andre ord ligger alt til rette for at mange kan få en sprek gave under treet i år. Påmelding HER

Arrangementets hjemmeside: http://kon-tri.weebly.com/

Kondis omtale 2015: Statsministeren åpnet folkefesten Kon-Tri i Larvik
Kondis omtale 2014: 200 deltok på triatlon i Thor Heyerdahls ånd i Larvik

Tunga_KOM2782.jpgGrunn til å kose seg under fjorårets Kon-Tri som ble arrangert i strålende sommervær (foto: Kai-Otto Melau).

_KOM6223 (640x499)Lykkelig mosjonist i ferd med å fullføre sin triatlon (foto: Kai-Otto Melau).