Kondis10_01_13.inddMens snøen har lava ned over store deler av landet, er en vinterlig utgave av Kondis underveis til over 14 000 Kondis-medlemmer. Her finnes de varme fortellingene, treningsstoffet, det kritiske blikket, de spennende reportasjene og mye mer.

Vi møter suksessforfatteren som fikk en stor del av løpeverdenen til å kaste løpeskoene. Sjøl ble Christopher McDougall født til å løpe i sandaler, og det gjorde han også da han var i Norge for å promotere bestselgeren sin, "Born to Run". Men mannen som har meninger om mangt, snakka også om mye annet enn boka da han ble med Kondis på løpetur.

Like kjent er ikke Marianne Røhme, men trønderen som har bosatt seg på Jessheim, skal på nyåret ta over som daglig leder for Kondis. I et større intervju med henne får vi vite hvorfor hun takka ja til jobben og hva hun virkelig brenner for.

Byåsen-jenta Julie Myhre er en lidenskapelig skiløper om vinteren og en like iherdig fotballspiller om sommeren. Hvordan klarer 16-åringen som drømmer om landslagsplass i begge idretter, å kombinere?

Hildegunn Gjertrud Hovdenak klarte kunsten å gå fra mosjonssyklist til å bli norgesmester på bare ett år. Hvordan greide den råsterke Molde-jenta det? Kondis gir deg svaret.

På treningssidene får du svar på en rekke andre spørsmål også: Er det lurte å kjøle ned muskulaturen etter trening? Hvordan kan en få belastningsskadene til å gå over før de får satt seg? Hva kjennetegner de som alltid befinner seg nær toppen av resultatlistene? Og hvordan er det mulig å løpe fortere i konkurransene sjøl om testresultatene i laboratoriet viser tilbakegang?

I desember-nummeret av Kondis blir det også drøfta hvor skillet går mellom mosjonister og toppidrettsutøvere, og den norske høydehusdebatten blir også viet oppmerksomhet. Her finner du også anmeldelser av vinterens skibøker og test av både hodelykt og ski.  

I tillegg rommer Kondis nummer 10 de faste spaltene og overraskelsene - og ikke minst Mikkjel Fønhus' varme fortelling "En skiferd". Det er bare å lene seg tilbake - etter ski- eller løpeturen - og oppleve.

Og er du ikke allerede Kondis-medlem, er det fullt mulig å gjøre noe med det.

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Kondis10_01_13.indd
Vinteren er kommet med mange spreke muligheter. Det er bare å nyte og benytte i skjønn forening. (Foto: Rolf Bøhn)