OsloMaratonKondis_lite_400x541.jpgAlle som løper Oslo Maraton vil sammen med startnummeret få et eksemplar av Oslo Maraton-utgaven av Kondis. 52 sider med stoff tilrettelagt for løpsfesten.

Her er det mye å roe nervene med for de som henter startnummeret (og Kondis' spesialutgave) torsdag og fredag - og noe å slå i hjel tiden med for de som er tidlig ute løpsdagen.

Det er løypekart for alle løyper, en del tips for løperne, skotester og mye annet som er interessant - så enten man løper Oslo Maraton eller ikke, er det mye å lese i "Ekstra Kondis, utgitt i samarbeid med Danske Bank Oslo Maraton".

Dersom du ikke vil vente med å lese denne utgaven av Kondis kan du lese den HER
...eller laste den ned til din egen PC (pdf16MB)

Dermed kan alle dere som ikke skal på Oslo Maraton også få anledning til å lese denne utgaven av Kondis. Den blir ikke distribuert til abonnentene.

Tilbud om medlemskap
Inne i bladet vil deltagerne i Oslo Maraton finne et kort som de kan fylle ut og levere på Kondis stand i Expo-området. Dette gir gratis medlemskap ut året og dermed flere utgaver av papirutgaven av Kondis på kjøpet.

Enda bedre!
De som besøker vår stand vil få et enda bedre tilbud; Kondismedlemskap og abonnement ut året og hele neste år for 349 kroner. Det er omtrent like mye som du med medlemsrabatt sparer på et par dyre joggesko i mange sportforretninger*. Som Kondismedlem får du ikke bare tilgang til mange rabattavtaler, men også lavere startkontingent på svært mange løp**.

* Rabatter og medlemsfordeler

** Kvalitetsløp med rabatt på startkontingent for Kondismedlemmer