Tim_Bennett_leder_for_Ballongloeperne_vertikalt2_IMG_20140918_170807.jpg
Kondispresident Tim Bennett  var innom Kondisstanden for å ta et klesskifte etter å ha løpt gjennom halvmaratonløypa. Han var imponert over at løypa ikke var så hard, mens vi ikke var særlig imponert over farten hans i "skiftesonen". 

Kondispresident Tim Bennett er sjef for alle fartsholdere  som skal løpe med ballong. Her viser han frem "startnummeret" for de som skal lede folket til 1.30 på halvmaraton. Det blir "tidsnummer" både foran og bak, foruten ballongen. Det bir to fartsholdere for hver tid en kan følge.

Tim løp sjøl halvmaratonløypa (maraton løper den to ganger) i går og var overrasket over hvor lett den var. Han kan ikke garantere at det blir ny pers, men løypa var langt bedre enn han trodde. 
Den tøffeste bakken opp langs Botanisk hage var ikke så ille. 

Men sjøl om løypa på halvmaraton og maraton skulle være lettere enn Kondispresidenten hadde antatt på forhånd, så glem ikke tipset til Jack Waitz:  Den største feilen er at deltakerne ikke har et realistisk forhold til hva de kan gjøre, De åpner for hardt. 
Så ta det rolig i åpningen og øs heller på mot slutten. Inspirasjonen du får ved å løpe forbi folk på slutten kan neppe overvurderes.
 

Klikk på kartet for STOR utgave.

Loeypekart_Oslo_maraton_2014_640.png

Mer forhåndsstoff om Oslo Maraton: 
Bilder fra startnummerutdeling i Expoteltet på Oslo Maraton
Prominente gjester og over 25 000 påmeldt Oslo Maraton
Gjør de riktige tingene frem mot, under og etter Oslo Maraton
Sterkt felt på halvmaraton i Oslo Maraton, arrangøren tror på løyperekord
Danske Bank Oslo Maraton setter tak på distansene
Lisens også for Olso Maraton, motvillig

Aktuelle pekere:
Oslo Maraton hjemmeside
Kondis sin samleside med over 1000 bilder