Her på Kondistreninga sin side på kondis.no kan du følge med på litt av det som skjer med treningen. 
På facebooksiden til treningen blir det lagt ut alle treningene og gjerne et bilde eller to fra treningskveldene.
Kondis har vært så hjeldig å få med hele 12 trenerne. Med to trenere  hver tirsdag  blir det variasjon både i treningstype og trenere.

Kondistrenerne_St.Hansgaloppen_2018.pngHer har vi fire av Kondistrenerne som fredag kveld hadde tatt turen til Maridalen for å delta på St.Hansgaloppen
(Alle bilder i artikkelen kan ses  dobbelt så store ved å høyreklikke på dem og åpne i ny fane)



Tirsdag kl.18:00 fra bommen ved Sognsvann er det Andreas Gossner som debuterer som Kondistrener og med seg får han Kondispresident Tim Bennett. Treninga vil foruten oppvarming bestå av styrke/spensttrening og en økt med The Kenyan Way Progressiv:  15min rolig pratefart/oppvarming - så sakte økning av fart hver km frem til totalt tiden når 40min. Så pause og nedjogg.
PS: Husk å ta med drikke det er meldt 27 varmegrader!

Søndag kl.09:00
tar Mariit Tørstad deg med inn i Lillomarka med start fra Tonsehagen bussholdeplass
en langtur på ca 16-17 km, rundt 2 - 2 1/2 time.

                   BLI MED PÅ KONDISTRENINGA SIN FACEBOOKGRUPPE

Her en liten oppsummering fra søndagens Kondistreninga på ville veier, en langtur fra Operaen.
Søndag var Kondistreninga på ville veier igjen. 
Denne søndagen gikk ferden fra Operaen over Galgeberg og inn i Svartdalen.

Svartdalen_IMG_20180518_172559.jpg
Nederst i dumpa i Enebakkveien mellom Galgeberg og Ekebergåsen og med Kværnerbyen på den andre sida begynner Svartdalen. En perle av et skogsområde bare 15 min. løping unna Operaen.

Kondistreninga_paa_ville_veier_4_24juni_IMG_20180624_092817.jpg
Stien i Svartdalen stiger sakte men sikkert oppover mot Bryn. Før en kommer til Bryn kommer Alnaelva fossende nedover. Her har kommunen laget en bru som henger utover elven og her måtte vi ta en selfie.

Oppe på Bryn gikk turen forbi jernbanestasjonen og en kilometer oppover Jernbaneveien med asfalt før vi igjen tok en tur ut på sti.

Langs_Alna_IMG_20180518_174330.jpgHer ser vi landskapet slik det ses fra stien som går mellom Smallvollveien og jernbanen. Med Alnaelven buktende seg gjennom gresset. Denne stien var nye for flere av deltakerne.

Like etterpå løp vi over hengebrua på toppbildet. Så bar det på sti opp til Haugerud hvor litt asfalt førte oss opp til skogsbilveien til Lutvann.
Fra Lutvann gikk det bratt, bratt oppover svaberg til toppen over Lutvann før det bar nedover igjen og langs Nøklevann og forbi Ulsrudvann før det ble en stopp på Rustadsaga Sportsstue.
Deretter viste en av deltakerne oss hvor han bodde nemlig midt inne i skauen noen hundre meter fra Rudstadsaga. Hvilken perle! Etter denne overraskelsen løp vi ned til Skullerud T-banestasjon etter en løpetur på 18 KM og etter å ha startet på 2 meter over havet ved Operaen vært oppe på 312 m.o.h. ovenfor Lutvann.

Loypekart_KPVV_4_24juni.pngSlik så turen ut 24.juni