Påmeldinga til 15. utgaven av Konradløpet er godt i gang. 

Løpet hadde i 2015 følgende deltakertall:
MiniKonrad fredags kveld med 168 deltakere.
Konradløpet kl. 05.00 1. mai morgen med 320 deltakere.
Avleggeren i hovedstaden, OsloKonrad gikk rundt Østensjøvatnet til samme tidspunkt. Der deltok det 7.

Kontaktperson og påmelding til Atle Hole, e-post: atlehole@online.no tlf. 917 43 761 – 70 25 07 49

For mer info og sist nytt sjekk ut Konradløpet sin hjemmeside.

Historien om Konradløpet hentet fra Velledalen.net.

GRATIS FRUKOST
I samband med Velledalen IL sitt 100 års jubileum i 2006 vart det spandert gratis frukost på alle deltakarane i Konradløpet. Dette vart så populært at det sidan har vore ein fast tradisjon. Frukosten vert servert i Velledalen grendahus, der det også er garderober, premieutdeling .m.m.

KONRADFILMEN
Odd Kvammen – slektning av Konrad Brunstad – forstod at Konrad var noko utanom det vanlege. Han laga film om Konrad frå dei åra han dreiv som hardast, og der han sjølv fortel om sin fysiske kvardag, om helse og motivasjonen for å drive på. Ein knakande god film, og utan denne filmen hadde det kanskje aldri blitt noko Konradløp. Filmen vart vist i gravferda til Konrad. Ole Petter Berge var sendebod til idrettslaget og den som fyrst ymta frampå om at ”Konrad eigentleg skulle hatt sitt eige løp”.

Det fekk han, og Odd Kvammen har gitt ein film i gåve til VIL, slik at Konrad sine tankar kring mosjon, helse og livsfilosofi  elles,  kan bli friska opp att i samband med Konradløpet.

Premier
Alle premiene har sitt opphav i bygda med flere vakre håndverkprodukt og bl.a. møbler fra industrifabrikker i Sykkylven. De fleste premiene blir trekt ut på startnummer.

Reportasjen i Kondis etter Konradløpet i fjor.

Anna_Elise_Ullavik_Sylte.jpg
Vinner i 2015 ble Anna Elise Ullavik Sylte. Foto: Martin Hauge-Nilsen

plakat16[1].jpg