Med Lyn som arrangør sammen med Jernbanen blir start og mål for Nordmarka Skogsmaraton nå flyttet til det nye klubbhuset til Lyn, tidligere brukt bl.a. på Ivar Formos Minneløp.
Dermed går starten 500-600 med nedenfor der den gikk før. Denne forlengelsen tas igjen ved en forkortelse ved vending av løypa. Vendinga er nå lagt like etter toppen av den lange stigningen vedd  enden av Hakloa, et stykke før brua. Foklarer løypesjef Håkon Høst i arrangementskomiteen for Nordmarka Skogsmaraton.

- Løype og løypeprofil blir bare marginalt annerledes i forhold til tidligere, og tidene vil være helt sammenlignbare med tidligere år, fortsetter Håkon Høst, som var med Vidar Dvergedal fra Kondis rundt trassen på kontrollmåling forrige uke.

- Værmeldingene ser bra ut, med pent med litt kjøligere vær, rundt 14-15 grader. Torsdag har vi bestilt litt regn for å gjøre grusen mykere slik at løpsforholdene blir optimale. Vi har passert 600 påmeldte, og jeg ser ikke bort fra at det kan dra seg et stykke opp mot 700 i løpet av uka. I fjor var det 750 påmeldte og 650 som løp, avslutter Håkon Høst.

Det er fortsatt mulig å  melde seg på en av Norges mest populære maraton.

Hjemmeside til Nordmarka Skogsmaraton

kondis.no samleside med hundrevis av  bilder av tidligere års arrangement.

Loeypeprofil_640.jpgTRYKK på bildet for stor utgave

Loypekart_1100.jpg
TRYKK på bildet for stor utgave.