Det samme svaret har verdens beste mannlige skiløper sist sesong også gitt Lardal O-lag og Svarstad I.L.

PRESSEMELDING:

For 12. gang arrangeres Pinåsløpet på Steinsholt i Lardal 21. juni. Tidligere har løpsdagen vært i august, forteller primus motor og arrangør Ole Wiik (bildet over), som allerede nå er i full gang med å legge til rette for vårens "sprekaste" eventyr i Lardal.

-Det at vi har byttet dato kommer av to ting. Det ene er at skiforbundet har planlagt en rulleskicup på løpsdatoen vår og det andre er rett og slett av hensyn til slåtten på jordet der løpet arrangeres. Gresset på jordet tråkkes ned i forbindelse med løpet og andreslåtten blei betydelig redusert før. Når vi nå flytter starten til tidligere på sommeren, går det bra. Eliteløperne hadde heller ikke noen innvendinger mot forsommer-moro i Lardal, så dermed var det bare å gi gass.

Ole_Wiik_1-IMG_0718.JPG

Ole Wiik gir bokstavelig gass. Han er allerede i gang med å rydde og gjøre det fint til årets løp starter 21. juni rett ved Daleælva (husk tjukk l) i frodige Lågendalen.

Sammen med 15-20 støttespillere, der A-Circle er den største giveren, samt ABAX, Technet Consulting og de andre sponsorene gir sine bidrag,  har arrangørene allerede fått lovnad fra flere av landets aller beste langrennsløpere om at de vil delta. "Dronninga av Pinås", nyforlovede Kristin Størmer Steira, har igjen sagt ja til Lardal O-lag og Svarstad I.L.

Verdens beste mannlige skiløper sist sesong, Martin Johnsrud Sundby kommer også igjen til starstreken i Lardal.  Når så tidligere rekordholder i det lange bakkeløpet, Anders Aukland, sammen med Simen Østensen har sagt ja til å delta, kan det bli skikkelig moro 21. juni på Steinsholt.
 

Northug_med_flere (1).jpg
Foto. Petter Northug jr. sammen med Anne Magnhild Sundet, Ida Evjen, Ann Kristin Ramberg og Bjørn Erik Brandsæter Helgeland etter Pinåsløpet 2013

 VG artikkel  om forlovelsen 15. mai 2014 

Innbydelse på arrangørens side

260 bilder og videoer fra Pinåsøpet 2013 

Videoinnslag fra Pinåsløpet 2013, med bla. Petter Northug jr., Kristin Størmer Steira og Ole Wiig