Løpeteknikkurset gir deg en teoretisk og praktisk innføring i hva effektiv løpeteknikk er. Det startes med en forelesning og avsluttes med en treningsøkt hvor det vises fire basiselementer og noen treningstips som du kan bruke videre i din daglige løpetrening for å oppnå en mer effektiv løpeteknikk. Kurset passer for alle som synes løping er gøy og som ønsker inspirasjon og tips til å bedre sin løpeteknikk.

Når det gjelder pulsklokkebruk, så tilbyr Löplabbet tre ulike kurs. Ett grunnleggende kurs som er relevant uansett hva slags utstyr du har, og to produktspesifikke kurs rettet mot henholdsvis Garmin- og Polar-brukere. Kursene går fortløpende samme kveld, med det grunnleggende kurset først, deretter Garmin-kurs og til sist Polar.
Hvis du har kjøpt pulsklokke hos Löplabbet, så er kursene i bruk av pulsklokke GRATIS! Finn fram kvitteringen din og legg inn kvitteringsnummeret ved påmelding, så får du gratis kurs!

For alle kursene er det begrenset med plasser, så vær tidlig ute med å melde deg på!

Les mer om kursene på Löplabbets hjemmeside


Jonathan Small i Newton Running demonstrerer korrekt løpeteknikk for Löplabbets ansatte. Dette er noe du også kan lære om du melder deg på et av kursene Löplabbet tilbyr denne våren. Kursene tilbys hos alle Löplabbets butikker. (Alle foto: Bjørn Johannessen)


2 timers kurs i løpeteknikk

Løpeteknikkursene starter med en teoretisk del på 45 minutter.... 



...etterfulgt av en praktisk del på 75 minutter.