Toppbildet: Vinner av herreklassen, Hans Jørgen Kvåle fra Hadeland OL på siste post (Foto: Stein Arne Negård)

Hans Jørgen Kvåle fra Hadeland OL tronet til slutt på toppen av de offisielle listene etter ski-o-premieren på Sjusjøen. Brandbukaren var tre sekunder kjappere enn den svenske unggutten Andreas Holmberg som fikk stå på toppen av resultatlistene foran Jørgen Madslien, Nydalens SK, de første timene etter konkurransen. Det ble ellers svensk seier i D17  ved Tove Alexandersson fra Alfta-Ösa OK foran Audhild Bakken Rognstad, NTNUI. Les mer her om lørdagens løp her:  Kvåle med seier på overtid.

Galleri med 220 bilder fra ski-o løp 13.12.2014

Lørdagens vinner av kvinneklassen: Tove Alexandersson, Alfta-Ösa OK.  (Foto: Stein Arne Negård)

Beste lokale løper lørdag: Evine Westli Andersen, Løten o-lag, som ble nr. 10 i D17.
(Foto: Stein Arne Negård)