Kondis-Terminlista-0315-full.jpg

KONDIS-årgang 2015
KONDIS-arkivet  (Kondis-innhold siden 1999, mange smakebiter)
Bli Kondis-medlem! Les 10 kondisjonerte blader hvert år.



Terminlisteredaktør Bjørn Johannessen presenterer bladet Kondis nr. 3 2015:

Terminlista, som også er Kondis nr. 3 - 2015, har 104 sider smekkfulle med konkurranser gjennom hele året. Terminlista inneholder 376 sykkelritt, både terreng- og landeveisritt. Det er hovedsakelig norske ritt, men også flere av de største europeiske rittene er med. 

Størst plass i Terminlista tar de ca. 1700 mosjonsløpene som arrangeres rundt om i vårt langstrakte land. Alt fra stafetter og karuseller til terrengløp, gateløp, motbakkeløp, maratonløp og ultraløp. Her finnes noe for enhver smak, uansett om du ønsker å løpe langt eller kort, bratt eller flatt. Terminlista innholder ikke bare norske mosjonsløp, men også en rekke svenske, danske og finske løp, i tillegg til mange øvrige løpene rundt i verden. Det er totalt rundt 1800 løp som presenteres i denne utgaven av Terminlista. 

Er du interessert i andre kondisjonsidretter enn sykkel og løp, så finner du også termilister for multisport, duatlon, triatlon, rulleski og kajakk i årets utgave av Terminlista. 

Alt dette gjør at Terminlista til Kondis er landets desidert mest komplette liste for kondisjonsutøveren. Du finner alt på ett sted!

Men Terminlista består ikke bare terminlister. I år vil du også finne en stor test av løpesko i bladet, i tillegg til spennende løpsreportasjer. 

Terminlista gikk i trykken tidligere denne uka, noe som vil si at du som Kondis-medlem kan forvente å motta bladet om en ukes tid. Det er altså bare å glede seg: konkurransesesongen og Terminlista er her!

Og om du ikke er Kondis-medlem, kan du melde deg inn HER. 

I tillegg til bladutgave av Terminlista, vil du selvfølgelig også til en hver tid finne terminlistene tilgjengelige på kondis.no med de siste oppdateringene. 


Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler!  

Innholdsfortegnelse_Kondis1503_Terminlista_3.png

SMAKEBITER fra Kondis nr. 3 - 2015:

TRYKK PÅ STATISTIKKENE NEDENFOR FOR STØRRE UTGAVE

Stoerste_lop_Motbakkelop_640_Kondis1503_Terminlista-16.jpg


 


Rune Ougland deler løpsopplevelse fra trail-løp i Tyskland.
Trykk på bildene for stor lesbar .pdf

Vilt_Vakkert_Vaatt_1.png

Vilt_Vakkert_Vaatt_2.png