Fjerde og siste av de innledende løpene i Oslo City Cup ble arrangert fra Grorud Amfi tirsdag kveld. Denne gangen var det Lillomarka OL som var arrangør og 523 løpere stilte til start. Dette var siste mulighet til å skaffe seg et godt utgangspunkt foran neste ukes jaktstart ved Gaustad.

Kvelden løper gikk i området rundt høyblokkene og amfihusene på Ammerud før løpet ble avsluttet forbi Grorud torg og med mål ved Grorud Amfi. Det var med andre ord en fartfylt løype med veier og gresssletter. Borettslagene i løpsområdet hadde sine årlige dugnader samtidig, så det var mye folk i løpsområdet. Løypelggeren hadde lagt løyper med en god miks av veivalgsutfordringer, fartsstrekk og mer labyrintpregede kartlesningsstrekk.

I herrenes seniorklasse ble det seier til Fossums løper fra New Zealand, Tim Robertson, som vant med tiden 14,27 min på den, målt i luftlinje,  2,7 km lange løypen.

Han var da 35 sek foran klubbkompis Emil Ahlbäck, mens førsteårs junior Kasper Fosser, Heming fulgte på 3.plass ytterligere 14 sek bak.

Anne Johanne Lind, Nydalen var minst like suveren blant damene og vant med hele 48 sek margin til Lone Brochmann, Bækkelaget. Her ble Siri Ulvestad, Nydaln nr 3, kun 1 sek bak Brochmann.