Hver høst byr Oslos største løpskarusell Sognsvann Rundt Medsols deltakerne på "utvidet åpningstid". Mens det i resten av sesongen (april - oktober) bys på løping i en time, blir det i seks uker fremover mulig å løpe helt frem til 19:30, altså en og en halv time. 
Arrangøren byr på dette for at løpere som trener til Oslo Maraton og andre lange løp skal få løpt langt. 

SRM kan opplyse at nå er ferien definitivt over og forhåndspåmeldingen så langt er dobbelt så stor som den har vært i juli.  Det kan bety rundt 200 deltakere. 

Sognsvann Rundt Medsols er et ukentlig løp rundt Sognsvann som samler løpere på alle nivåer fra de som nettop har begynt å trene til Norgesmestere i friidrett og andre eliteutøvere. Runden rundt vannet er 3258 meter og en kan løpe så mange runder en vil og trenger ikke bestemme antallet før en starter. 
Nå kan en altså i seks onsdager på rad løpe til 19:30. Starter en i pulje 1 og holder 15 min. på runden kan en klare seks runder. 

Det er fortsatt mulig å melde seg på over nett frem til kl.15:00 i dag. Rekker en ikke det kan en melde seg på på Sognsvann mellom 17:00 og 17:45 (en bør være der senest 17:30)

Påmelding over nett.