Right To Play er en internasjonal, humanitær organisasjon som jobber for å gi barn i vanskeligstilte deler av verden muligheten til å drive med lek og idrett. Right To Play bruker lek og idrett for å skape sosial endring. De har prosjekter i mer enn 20 land i Afrika, Midtøsten, Asia og Sør- Amerika. Jenter, funksjonshemmede, gatebarn, flyktninger, tidligere barnesoldater og barn med HIV/AIDS blir alle inkludert i programmene til Right To Play.
 
Tjøme Løpeklubb inviterer alle til å være med på en hyggelig juledugnad ved å gi et lite bidrag til barn som lever i krise og konfliktfylte områder. Samtidig får man testet egen form i en av Tjømekarusellens to løyper på 6,1 km eller 2,2 km – begge varierte med innslag av både asfalt, grus og sti. Etter løpet vanker det saft og nystekte vafler til alle, så dette ligger an til å kunne bli en fin dag. Startkontingenten økes for anledningen til 50 kr som går uavkortet til Right To Play.

Se invitasjon til løpet her
Generelt om Tjømekarusellen med bl.a. link til løypekart
 
Hvorfor Right To Play? – Det er ingen tvil om at det er mange gode formål der ute, men denne gangen falt valget på Right To Play og deres arbeid for å gi barn og unge en bedre hverdag gjennom å legge til rette for lek og idrett, sier klubbens leder, Roar Almquist. - Det vi driver med i Tjøme Løpeklubb er stort sett bare lek og moro, og da syntes vi Right To Play var et naturlig valg.
 
Påmelding fra kl 11:15. Gratis barneløp (800 meter) kl 12:00 før lang og kort løype starter hhv kl 12:15 og 12:20.