Löplabbet i Pilestredet er nominert til «årets butikk i Oslo og Akershus» 2015 sammen med butikkene :
Gimle Parfyrmeri
Fromagerie
F5 Concept Store
Enklere Liv Strømmen

Butikksjefer_7412_200.jpgLöplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg kun på løping. Nå er butikken i Oslo sentrum nominert til Årets butikk. Butikksjefen tror butikken blir lagt merke til fordi medarbeiderne har en genuin interesse for løping og at deres løpeglede smitter over på kundene.

Hvert år kårer Aftenposten, Nordea, Oslo kommune og Oslo Handelsstands Forening den beste butikken i osloregionen sammen med publikum. Kåringen skal bidra til økt kvalitet og høyt servicenivå i handels- og servicenæringen. Fem spesialbutikker er nominert og Löplabbet i Oslo sentrum er en av dem. 

 

 

 

 

OErjan_Strandberg_Jensen2_300.jpg– Vi har en lidenskap for løping, som jeg tror smitter over på kundene. Vi tilbringer hele 20-30 minutter med hver kunde for å finne de rette skoene. Kombinasjonen av testen vi tilbyr og medarbeidernes kompetanse er vanskelig å kopiere og det er det som gjør oss unike. Vi har et mål om å være gode på service og jobber hele tiden med å gi kunden det lille ekstra, forteller butikksjef hos Löplabbet i Oslo sentrum, Ørjan Strandberg-Jensen.

Löplabbet har fire sterke konkurrenter og trenger alle stemmer de kan få for å nå til topps. 

Du kan være med å stemme på Årets Butikk i Osloregionen frem til kl.10:00 2.juni

HER kan du stemme

Alle som stemmer kan velge å bli med i trekningen om et Universal Presentkort til en verdi av 5000 kr.

Avstemmingen er åpen frem til 2. juni og vinneren kåres av ordfører Fabian Stang hos Oslo Handelsstands Forening 17. juni.