Oppdatert 21.10 med melding fra arrangøren:

Hei.
Vi beklager at det har vært problemer med onlinepåmeldingen. Det har bl.a. vært problemer med å få Kondis-rabatt når man har valgt årsklasse og også vanskelig på med rabatt og betaling av engangslisens samtidig som man ønsker å kjøpe eller leie brikke.

Vi anbefaler derfor å melde seg på via nettbanken og oppgi den nødvendige informasjon i merknadsfeltet.
Pga av dette så utvider vi også fristen for påmelding for å få karusellens t-skjorte til torsdag 22. okt. og uten å måtte betale etteranmeldingsgebyr.

NB! Vi tar imot påmelding helt fram til k.13.00 løpsdagen, fom 23.okt. kommer det til et etteranmeldingsgebyr på kr.100.-.

mvh
Gunnar Pedersen
Lørenskog Fridrettslag


Deltagerne i Vinterkarusellen kan også velge ei løype på 5,9 kilometer dersom de synes det blir for langt med 21,1 kilometer.

I fjorårets løp var det 171 deltagere på halvmaraton og ytterligere 80 på 5,9 kilometer. Det er noen år siden det var snøføre på dette løpet, i fjor var det strålende høstvær med sol og 10-11 varmegrader. Kondisreportasje fra fjorårets løp: Rune Fenne og Marit Haslie vant Lørenskog Halvmaraton
 

Løpsliste Vinterkarusellen:

INVITASJON VINTERKARUSELLEN PÅ ROMERIKE
Påmelding Vinterkarusellen
T-skjorte til alle som melder seg på Vinterkarusellen før 18.okt.

INVITASJON LØRENSKOG HAVMARATON
Påmelding Lørenskog Halvmaraton og KM Oslo+Akershus
Arrangementet er også KM på halvmaraton for Oslo og Akershus, gjelder for de som løper for klubber tilsluttet Norges Friidrettsforbund.

Dersom du har problemer med online påmelding kan du melde deg på via nettbanken ved å betale til konto 1644 14 44137. Husk å oppgi fødselsår og eventuelt klubb.

Arrangementets hjemmeside

Løypekart:Loerenskog_Halvmaraton_ny.jpg


Samleside for løp på Romerike 2015
Her finner du link til innbydelse, resultater og reportasjer for løpene på Romerike (+link til tidligere år).