Årets Lørenskogløp blir arrangert 10.september fra Mailand videregående skole - mellom Metrosenteret og Lørenskog Rådhus. Det blir 39. året med Lørenskogløpet.

Hoveddistansen er 10 km for løpere 16 år og eldre, 5 km for aldersgruppen 12-15 år. I tillegg er det 5 km trimklasse med tid (Joggen) og uten tid (Promenaden). Løypene er kontrollmålt av Kondis. Det er også barneløp på 700 meter.

Mer info på løpets hjemmeside

Påmelding

IMG_9457_Start_5km.jpgStatsråd Jan Tore Sanner fyrer av startskuddet for 5 km i fjorårets løp (foto: Olav Engen).

Fjorårets løp:
Arrangørklubben egne løpere Janis Arsenikovs og Kristin Moen løp raskest i fjorårets løp. På grunn av flom uken før kunne man ikke løpe den fine runden ved Langvannet der det ennå var noe overvann, og den alternative løypa ble oppgitt til å være ca 10,250 km. Arsenikovs og Moen løp på henholdsvis 34:15 og 47:05.

Kondis fra 2015-løpet: 202 deltagere og mye politikk i Lørenskogløpet
Kondis fra 2014-løpet: Jonas Lurås Hammer løp raskt i Lørenskogløpet
Kondis fra 2013-løpet: Grønstad og Sørset vant Lørenskogløpet
Kondis fra 2012-løpet: Jonas Nielsen vant Lørenskogløpet

Løypekart (10 km løper to runder):WnFBOUJF

IMG_9353_Barneløpet6.jpgFull fart mot mål i barneløpet 2015 (foto: Olav Engen).