REPORTASJE FRA TRYSIL-KNUT RENNET 2018
 

Hele løypa ble oppkjørt med løypemaskin sist helg, og den vil kjøres flere ganger før renndagen som er lørdag 26. januar. Værmeldingen viser at det vil bli kaldt og typisk blåswix-føre, slik at de som går med feste vil få en enkel jobb med smurningen om værprognosene holder seg.

Påmeldingene tikker jevnt inn og det er grunn til å minne om at det er startnummer til 400 deltakere. Pr. mandag kveld var det 211 påmeldte mens deltakerrekorden i likhet med løyperekordene er fra 2017 da 309 fullførte det meget tradisjonsrike rennet. 

Som vanlig er det pengepremier til totalvinnerne på 1000 kroner, og det utbetales 5000 hvis det settes ny løyperekord. Gjeldende løyperekorder ble satt i 2017 av Magnus Vesterheim og Astrid Kristin Ruud og lyder på hhv. 01:37:30 og  02:03:31. Forøvrig er det neverpokaler til klassevinnere, og glasspremie til den beste tredelen i hver klasse.

Rennet er 40 km langt og er offisielt seedingrenn til Birkebeinerrennet og til Vasaloppet. Hvis du skaldelta i en av de to klassikerne bør du defor oppgi Birk-id og Vasa-id ved påmelding.

Det er gratis parkering i umiddelbar nærhet til start- og målområdet, og det er muligheter for dusj og toalett.

Underveis i løypa er det fire drikkestasjoner, og det serveres noe å spise for de som ønsker det ved alle stasjonene.

Haavard_Hansen_maal.jpg
Totalvinner Håvard Hansen i Team Mosetertoppens hvite dress gikk i ett med vinterens hvite prakt i fjorårets TK-renn i Søre Osen. (Foto: Øivind Larsen)

For ytterligere infomasjon kan henvises det til Søre Osen IL's hjemmeside og siden til Trysil-Knut rennet på facebook. Her legges ut fortløpende informasjon og du kan stille spørsmål om årets arrangement.

Første start går yte på Osensjøen like ved Søre Osen Samfunnshus lørdag kl 1200, og det sendes avgårde en ny pulje hvert 3 minutt.

Samleside for Trysil-Knut rennet på kondis.no med fyldige reportasjer, bilder og alle resultater de siste 17 årene 

Påmelding